24.9.2007

Lehdistötiedote 24.09.2007

15.1.2007 S-Pankki ja Itella Informaatiologistiikka yhteistyöhön

Tiedote 15.1.2007

S-Pankki ja Itella Informaatiologistiikka yhteistyöhön

S-Pankki Oy ja Itella Information Logistics Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa mm. S-Pankin tili- ja korttiliiketoimintaan liittyvien asiakastulosteiden kuten tiliotteiden tulostamisen ja lähettämisen. S-Pankki lähettää aineiston sähköisesti Itellaan, joka toimittaa lähetykset S-Pankin asiakkaille. Yhteistyö ja käytännön toteutuksen rakentaminen käynnistyvät heti. S-Pankki aloittaa toimintansa vuoden 2007 loppuun mennessä.

Solmittu sopimus vahvistaa Itellan asemaa merkittävänä pankki- ja vakuutustoiminnan ulkoistuskumppanina.

- Meille on erittäin tärkeää, että kumppanina on asiantunteva ja luotettava yritys. Tällä ratkaisulla olemme hakeneet toimintaamme lisää tehokkuutta ja toimintavarmuutta, sanoo S-Pankin myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Erkko Koskela.

Luottamuksellisuus ja asiakkaiden materiaalien salassapitovelvollisuus ovat Itella Informaatiologistiikan toiminnan kulmakiviä.

- Tietototurvallisuus ja luottamus ovat ehdottomia edellytyksiä kaikelle toiminnallemme. Itellan vahvuus on myös monikanavaisuus. Meidän avullamme asiakkaamme voivat viestiä joko perinteisesti paperilla tai siirtyä sähköisiin jakelukanaviin. Asiakkaamme asiakas voi valita itselleen luontevimman asiointikeinon toimittajansa kanssa, kertoo johtaja Jarmo Kohonen Itellasta.

Lisätietoja:

johtaja Jarmo Kohonen, Itella Information Logistics Oy, puh. 040 844 5377
johtaja Erkko Koskela, S-Pankki Oy, puh. 010 76 82049

Itella Information Logistics Oy

Suomen Posti -konsernin tytäryhtiö Itella Information Logistics Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja digitalisoituvaan viestintään. Ratkaisut tehostavat yritysten ja yhteisöjen laskutuksen, palkkahallinnon, asiakasviestinnän sekä tiedonkeruun ja arkistoinnin prosesseja. Itella Information Logistics Oy:n liikevaihto vuonna 2005 oli 87 miljoonaa euroa, ja sillä on 650 työntekijää. Yhtiö on osa kahdeksassa maassa toimivaa Itella Informaatiologistiikka -liiketoimintaryhmää, jonka liikevaihto vuonna 2005 oli 186 miljoonaa euroa ja jonka henkilöstömäärä on 1 500.

S-Pankki

S-Pankki tukee S-ryhmän toiminta-ajatusta tuottamalla etuja ja palveluita asiakasomistajille. S-Pankki palvelee auetessaan ensisijaisesti asiakasomistajia, joille kohdennetaan pankin tarjoamat edut. Palvelut rakentuvat nykyisten tili- ja korttipalveluiden ympärille. S-ryhmän rahoituspalveluilla on lähes sadan vuoden historia ja vahva asiakaskunta. S-Tilejä on noin 1,2 miljoonaa ja varoja niillä yli 650 miljoonaa euroa. Varsinainen pankkitoiminta käynnistyy vuoden 2007 loppuun mennessä.