16.6.2008

Osuuskaupan tiedote 16.06.2008

13.6.2008 Orimattilan Jymyn ja Hämeenmaan yhteistyö laajenee

Osuuskauppa Hämeenmaa ja Orimattilan Jymy ovat solmineet kolmevuotisen yhteistyösopimuksen Jymyn A-tytöistä koostuneen joukkueen noustua vuodessa naisten 2. divisioonasta koripallon mestaruussarjaan. Jatkossa joukkue pelaa nimellä Team S-Hämeenmaa.

- Olemme tukeneet Orimattilan Jymyn koripallon junioritoimintaa jo noin 10 vuotta. Yhteistyö on ollut molemmin puolin hedelmällistä ja uskon, että olemme osaltamme olleet tukemassa A-tyttöjen nousua mestaruussarjaan. Nyt yhteistyömme syvenee entisestään ja haluamme olla tukemassa nuoria lahjakkuuksia myös urheilun huipulla. Yhteistyön myötä saamme lisää näkyvyyttä alueellamme ja tulemme muun muassa tarjoamaan asiakasomistajillemme alennusta Team S-Hämeenmaan kaikkiin kotiotteluihin. Yhteistyö koripallojoukkueen kanssa sopii hyvin yhteen myös Hämeenmaan arvomaailman kanssa. Joukkuelajina siinä tiivistyvät niin yhteispeli, kanssapelaajien kunnioittaminen ja arvostaminen kuin rehti ja reilu pelikin, kertoo Hämeenmaan toimitusjohtaja Taavi Heikkilä.

- Yhteistyö Hämeenmaan kanssa vahvistaa merkittävästi asemaamme ja muodostaa kivijalan Suomen korkeimmalla tasolla pelaamiselle. Olemme iloisia, että voimme jatkaa yhteistyötä pitkäaikaisen kumppanimme kanssa, toteaa Orimattilan Jymyn koripallojaoston puheenjohtaja Ari Karvonen.

Osuuskauppa Hämeenmaa on mukana paikallisen elinvoimaisuuden kehittämisessä muun muassa työllistämällä, investoimalla ja tukemalla paikallista kulttuuri- ja urheilutoimintaa. Hämeenmaan sponsorointituesta suurin osa kohdentuu urheilun tukemiseen. Lisäksi Hämeenmaa tukee useita kulttuurikohteita sekä yhteiskunnallisesti vastuullisia kohteita.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Taavi Heikkilä, GSM 050 680 37
Orimattilan Jymy, Koripallojaoston puheenjohtaja Ari Karvonen, 040 7038 658