24.9.2007

Lehdistötiedote 24.09.2007

12.07.2007 S-Etukortilla Bonusta koko kodista Hämeenlinnan asuntomessuilla

Koskisen Oy Taloteollisuus, Isku Koti ja S-ryhmän Kodin Terra esiintyvät Hämeenlinnan asuntomessuilla messutalossa nimeltä Kaskilinna.

Klassikko-talo Kaskilinna on toteutettu kokonaan S-ryhmän omien ketjujen ja yhteistyökumppanien tuotteilla. S-ryhmästä asuntomessutalossa ovat mukana asumisen tavaratalo Kodin Terra, Prisma ja Sokos.

Nelihenkiselle perheelle suunnitellussa Klassikko-talossa on 177 neliötä kahdessa kerroksessa. Talon on suunnitellut rakennusarkkitehti Keijo Sireni. Yhteishyvä-lehden sisustustoimittaja Hanna Saario on tuonut pintamateriaaleihin, väreihin ja kiintokalusteisiin värisävyt ympäröivästä luonnosta.

S-ryhmän asiakaslehti, Yhteishyvä, on seurannut Klassikko-talon rakentamista kolmessa numerossaan. Juttusarjan aiheita ovat olleet talon rakentamisen suunnittelu, asuntomessualue ja rungon pystyttäminen sekä sisustaminen.

Sisustukseen liittyvissä materiaalivalinnoissa korostuvat aitous ja lämpimät sävyt – valkoinen, vaaleansininen, harmaa ja puun sävyt. Koko talossa on käytetty lattiamateriaalina öljyttyä tammilankkuparkettia.

Messujen ajan talon sisustuksen on tarkoitus antaa kävijöille ideoita myös omaan asumiseen. Messutaloon on valittu vakiotuotteita Iskun huonekaluista ja Festiva-keittiövalikoimista sekä Kodin Terran, Sokoksen ja Prisman valikoimista.

S-ryhmä palvelee monipuolisesti niin rakentajia, remontoijia kuin sisustajiakin.

Klassikko-talon ostaja saa talokaupasta Bonusta S-Etukortilla, kun hankinta tehdään Lahden Kodin Terrasta, Hyvinkään S-rautamarketista, Jyväskylän Prisma Seppälästä tai Salon Agrimarketista. Asumisen tavaratalo Kodin Terrasta saa kaiken omakotitalosta sisustusmateriaaleihin. Prismassa ja Sokoksessa on paljon sisustustuotteita ja Prisma tarjoaa myös ideoita kodin pintaremontointiin. Huonekaluhankinnoista saa Bonusta yhteistyökumppaniltamme Iskusta.

Lisätietoja:

SOK Market-ketjuohjaus, kehityspäällikkö Tarmo Toivonen, p. 050-388 3194.
www.yhteishyva.fi