10.6.2008

Osuuskaupan tiedote 10.06.2008

10.6.2008 Pietarin ensimmäinen Sokos Hotelli avautui

Lehdistötiedote                                                                Julkaistavaksi 10.6.2008 klo 12.30

Pietarin ensimmäinen Sokos Hotelli avautui

Sokos Hotel Olympic Garden avautui Pietarissa maanantaina 9.6.2008. Loistavalla paikalla, keskustan tuntumassa sijaitseva hotelli tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen sekä työ- että vapaa-ajan matkustajille.

Sokos Hotel Olympic Garden sijaitsee aivan Pietarin keskustan tuntumassa, Moskovskii Prospektin varrella. Hotelli on erinomaisten yhteyksien päässä niin Pietarin päänähtävyyksistä kuin lentokentältä. Täysin uusi hotelli sijaitsee vehreän Olympic Garden puiston keskellä.

Sokos Hotel Olympic Gardenissa on 348 viihtyisää huonetta ja 13 erikokoista kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu 300 henkilöä. Hotellin pääravintolana toimii maalaisranskalainen Fransmanni. Lisäksi palveluihin kuuluvat aulabaari, sauna ja autotalli.

– On kunnia-asia avata Suomen suurimman hotelliketjun ensimmäinen hotelli Venäjällä, hotellinjohtaja Jukka Räisänen iloitsee.

Työmatkustus Pietariin kasvaa. Sokos Hotels -ketjun hyvällä hinta-laatusuhteella pystytään tarjoamaan asiakkaille varteenotettava vaihtoehto Pietarissa majoittumiseen.

– Uskomme myös vahvasti suomalaisen Pietariin suuntautuvan vapaa-ajan matkustuksen kasvuun. Pyrimme tarjoamaan yhteistyössä suomalaisten matkatoimistojen kanssa mielenkiintoisia ja kohtuuhintaisia matkapaketteja Pietariin.

Yli viiden miljoonan asukkaan metropolista löytyy näkemistä ja tekemistä kaikille. Pietari sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Suomesta.

– Toivomme, että suomalaisten kynnys matkustaa Venäjälle madaltuu tutun ja turvallisen Sokos Hotellin myötä. Matkailun iloa parantavat S-Ryhmän asiakasomistaja- ja kanta-asiakasetujen voimassaolo myös Pietarissa, korostaa Räisänen.

S-ryhmällä toimii nyt kaksi hotellia Pietarissa, joista ensimmäinen, Holiday Club St. Petersburg sijaitsee Vasilin saarella. Kolmas hotelli, Sokos Hotel Vasilievsky, avataan syksyllä 2008.

Sokos Hotels on Suomen laajin hotelliketju, johon kuuluu 42 hotellia Suomessa ja Sokos Hotel Viru Tallinnassa sekä uusin Sokos Hotel Olympic Garden Pietarissa. S-ryhmään kuuluva Sokos Hotels -ketju tarjoaa ammattitaitoista palvelua liikematka- ja kokousasiakkaille sekä monipuolisia vaihtoehtoja vapaa-ajan matkustajille.