Monrepos

Oksasenkatu 2, 53100 Lappeenranta
010 76 21441 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

TÄNÄÄN SULJETTU

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Auki
Kiinni
  • Lappeenranta, yökerho, tanssit, tanssimusiikki, orkesteri, bändi, tanssilattia

Monrepos on tanssiravintola moneen makuun! Se sijaitsee aivan Lappeenrannan keskustassa. Viikonloppuisin tanssahdellaan suurella tanssilattialla hyvien iskelmien ja tämän hetken suosituimpien livebändien tahdissa.  

15.4. pe Janne Tulkki & Tulinen Sydän
16.4. lSari Hellsten & Succee
22.4. pe Sanna-Mari Titov & Palapeli
23.4. la Tom Granath
29.4. pe River Band
30.4. la River Band

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

 
Liput: 12 € / S-Etukortilla 10 €. Hintamuutokset mahdollisia.
 
Yksi aikakausi Lappeenrannan ravintolahistoriassa tulee päätökseen vappuaattona 30.4.2016, kun legendaarinen Monrepos on auki viimeistä iltaa.
 
Monrepos eli tuttavallisesti "Monttu" avattiin vuonna 1995 ja se on yksi Suomen pitkäikäisimmistä tanssiravintoloista. Aiemmin tiloissa toimi ravintola Torikellari, jonka avajaisia vietettiin keväällä 1982 heti Lappeenrannan Työväenyhdistyksen kiinteistön valmistuttua. Ensimmäiset vuodet Työväenyhdistys pyöritti ravintolatoimintaa itse ja vuonna 1990 liiketoiminta myytiin ja tilat vuokrattiin Etelä-Karjalan Osuuskaupalle.
Päätös Monrepos'n lopettamisesta kypsyi talven aikana. - Monrepos'n viimeiset pari vuotta ovat olleet haastavia. Asiakasvirrat ovat pienentyneet ja elävän musiikin tanssiravintolan pyörittäminen on kallista, kertoo Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimialajohtaja Aleksi Vuorinne.
 
Monrepos'ta on tuhansia tarinoita ja useimmilla lappeenrantalaisilla on muistoja ravintolasta. Siksi onkin lohdullista, että ravintolatoiminta tässä perinteisessä osoitteessa jatkuu. Toukokuun 2016 aikana ravintolan ovet aukeavat taas, mutta uudella nimellä ja konseptilla.