Sokos

Sokos klär för både vardag och fest

Pigga upp dig med kläder som du upplever att du trivs i. På Sokos hittar du alltid kläder och accessoarer som är helt rätt i alla situationer. Vare sig du ska ha ett party, fördriva fritiden eller gjobba, lönar det sig att tillföra helheten något nytt samtidigt som du lämnar bort något annat. Hos oss kan du köpa både trendiga och tidlösa kläder enligt situation och behov. Våra urval omfattar ett stort antal märken och produkter i olika prisklasser. Du hittar alla beklädnadsprodukter för damer, herrar och barn bekvämt och enkelt under ett och samma tak.

Beställ tid hos Sokos ekiperingsrådgivare om du vill ha personlig rådgivning. Det lönar sig oftast att gå in för vackert, skönt och sådant som faller en i smaken, då trivs man oftast allra bäst.

För alla evenemang utmed året erbjuder vi dig en ny look som sitter rätt i säsongen. Sokos är ett ställe där du trivs. Den trivsamma och inspirerande butiksmiljön, de moderiktiga kvalitetsprodukterna och den vänliga, sakkunniga personalen hjälper dig gärna att hitta kläder som passar just din stil.

Sök närmaste

Inga sökträffar.
Inga sökträffar. De närmaste verksamhetsställena:
Inga träffar inom det valda området.
Inga träffar inom det valda området. De närmaste verksamhetsställena:
öppet enligt tidsreservering
ÖPPET I DAG
Öppnar igen
Ring ()
E-post
Öppet
Stängt