17.1.2022

Välkommen till Karleby för lyx till vardags och fest!

Gäller: Från 21.2.2020

Söta drömmar i Original Sokos Hotel Kaarle!

  • Sviitti kokkola hotelli kokkola
  • Sviitti kokkola hotelli kokkola
  • Sviitti kokkola hotelli kokkola
  • Sviitti kokkola hotelli kokkola

Vår luxuösa men hemtrevliga juniorsvit erbjuder perfekt nattsömn i en härlig Hästens-säng. Ett skönt bastubad i egen bastu och ett underbart avkopplande bubbelbad. Pricken över i är en stämningsfull öppen spis som drivs med el. Nästa dag blir du bortskämd med Original Sokos Hotellens mest populära frukost som du mot en tilläggsavgift också kan beställa till rummet.

Kom och bli förtjust!

Original Sokos Hotel Kaarle, Karleby

Från 174 €/dygn/juniorsvit

I priset ingår:

  • inkvartering i juniorsvit
  • frukost
  • tillgång till gästbastu
     

Så här bokar du: Fyll i de uppgifter som behövs för bokningen. Då visas de tillgängliga rumspriserna. Välj önskat pris och eventuella kringprodukter och tjänster. Du får en bokningsbekräftelse till din e-post. Observera att du inte kan boka kringprodukter för bokningar samma dag. Hör dig för på hotellet om kringtjänster.

Förfrågningar: Sokos Hotels Försäljningstjänst, tel. 0300 870 000, må-fre kl. 8-18 eller rakt från hotellet, tel. +358 20 780 8900. (Pris för samtal till 0300-nummer 51 cent/min + lokalnätsavgift/mobilsamtalsavgift, till 020-nummer 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min)

Priset är ämnat endast för S-gruppens ägarkunder och det gäller för fritidsresor och enligt tillgänglighet. Priset varierar beroende på dag.

Pris: 174 EUR/dygn/juniorsvit
Från
Du får förmånen på följande verksamhetsställen:
Sokos Hotels
Se verksamhetsställena
Du får förmånen på kedjans Sokos Hotels verksamhetsställen:
Kedja: Sokos Hotels
Förmåner