12.5.2022

Sommarerbjudanden på Sokos Hotell

Gäller: 18.5.2022 - 14.8.2022

Boka nu sommarens semestrar med upp till 25 % rabatt på Dagens pris med avbokningsmöjlighet. Du får tillgång till förmånen genom att logga in på sokoshotels.fi.

 • Sokos Hotels ägarkund S-Föremånskort sommarlov

  Tillbringa sommarlovet på Sokos Hotels!

Underbara sommarnätter på Sokos Hotels med upp till -25 % rabatt på Dagens pris när du loggar in på vår sida! Ingen förhandsbetalning och avbokning utan kostnad möjlig till kl. 18 på ankomstdatum. De snabbaste bokar redan idag! 
Du behöver ingen bokningskod. 

Alla Sokos Hotell:

Med S-Förmånskort -25 % av Dagens pris 

Priset inkluderar:

 • boende på valt Sokos Hotell
 • frukost (exklusive Heymo 1)
 • kundbastu enligt hotell

Bokning endast via webbplatsen sokoshotels.fi. Förmånen förutsätter ett S-Förmånskort samt inloggning på webbplatsen. 

Så här kontrollerar du priset och gör en bokning till kampanjpriset:

 • Logga in på onlinetjänsten med S-användarkontot till höger uppe på sidan. Försäkra dig om att du har länkat din ägarkundinformation till ditt konto för att kunna boka ett rum till kampanjpris. Om du inte ännu har en kod, kan du skapa en till höger uppe på sidan under Logga in / Skapa S-användarkonto.
 • Fyll i nödvändig information i den övre delen av sidan (hotell, datum för boende och antal personer).Om det finns tillgänglighet för kampanjpriset erbjuder systemet "Onlinepris med S-Förmånskort", som är -25 % av Dagens pris, samt Dagens pris.
 • Lägg till de ytterligare produkter och tjänster du önskar till din bokning. Du får en bokningsbekräftelse i din e-post.
   

Förmånen är avsedd för S-gruppens ägarkunder, gäller vid fritidsresor och är i kraft i mån av tillgång. Förmånen gäller endast nya bokningar.

Tillgänglighet och pris varierar enligt datum och hotell. Vi rekommenderar alternativet Flexibla dagar på vår webbplats, som visar hela veckans priser på en gång.
Rabatten beräknas från det normala Dagens pris, vilket utgör "utgångspriset" före ägarkundrabatter. Dagens pris bestäms av efterfrågan.

Kampanjpriset berättigar till Bonus med S-Förmånskortet, men inga andra prisförmåner. Priset berättigar heller inte till förmåner eller poäng för andra lojalitetsprogram.

Bokningen kan kostnadsfritt avbokas via vår webbplats före kl. 18.00 på ankomstdagen, om bokningen inte har betalats i förskott. Kampanjpriset förutsätter ingen betalning i bokningsskedet.

Bokningen kan ändras enligt de priser som gäller vid ändringstillfället.

Bokningen kan kostnadsfritt avbokas via vår webbplats före kl. 18.00 på ankomstdagen, om bokningen inte har betalats i förskott. Kampanjpriset förutsätter ingen betalning i bokningsskedet.
Du kan avboka din bokning via länken i bokningsbekräftelsen eller genom att söka din bokning på webbplatsen sokoshotels.fi under "Sök bokning" med bokningsnummer och efternamn. Kontakta vid behov hotellet.

Se svaren på de vanligaste frågorna här »

Med S-Förmånskortet: -25%
Av Dagens Pris
Du får förmånen på följande verksamhetsställen:
Muut hotellit
Se verksamhetsställena
Du får förmånen på kedjans Muut hotellit verksamhetsställen: