Sinun oma kauppasi

Meiltä saat yhdellä kauppareissulla kaiken tarvitsemasi monipuoliseen arkiruokaan sekä juhla- ja herkutteluhetkiin. Jokaisessa S-marketissa on sen omien asiakkaiden tarpeet huomioiva valikoima. Hyllyiltä löytyvätkin suosikkituotteet, kiinnostavat uutuudet, laaja valikoima erityisruokavalioiden tuotteita sekä tietenkin paikallisia makuja. Joissakin S-marketeissa on myös palvelutori, josta saa kylmiä ja lämpimiä ruokia ja joissakin suolaisten ja makeiden leivonnaisten paistopiste.

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina edullisen ostoskorin ja siksi tuotteet on hinnoiteltu pysyvästi edullisiksi. Halpuutuksen avulla olemme pystyneet laskemaan erityisesti suomalaisperheille tärkeiden kotimaisten suosikkituotteiden hintoja.  

Meidän asiakkaamme arvostavat lähellä tuotettua ruokaa. S-marketeissa panostetaankin siihen, että valikoimassa on aina parhaat paikalliset maut. Myös kotimaisuus on arvossaan, sillä S-marketissa myydyistä tuotteista 80 prosenttia on kotimaisia. 

Kauppamme ovat laajasti auki, joten voit tehdä ruokaostokset silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Erityisesti isot S-marketit ovat auki aamuvarhaisesta iltamyöhään. Oman kauppasi aukiolon voit tarkistaa alla olevalla hakukoneella. 

Etsi lähin S-market

Kartta näyttää lähimmät ketjun toimipaikat sijaintisi mukaan. Voit vaihtaa sijaintia alta:

Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni