Mieliruokaa kaikille mahoille.

Ruoasta on tullut vakavaa. Ihan turhaan. Kysehän on vain eri mahojen asukkien tasapuolisesta ruokkimisesta. Esimerkiksi jälkiruokamahassa herkkuja vaatii Muhkiainen, parsakaalimahassa taas Timpponen ja kalapuikkomahassa suosikkiaan haikailee Rampeli. Paahtoleipämahallakin on Pöhmelönsä.

Toisin sanoen, ruokahan voi olla vaikka mitä – ja meistä sen pitää olla niin monipuolista kuin hauskaakin. Iloista oivaltamista ja huoletonta herkuttelua. Sellainen ruoka on parempaa. Se on aina mieliruokaa. Ja meiltä sellaista saa ihan kaikille mahoille. 

 

Kuukauden satokausituote: mandariini eli pumpokuulio

Maaliskuun satokauden makoisan muikeat pumpokuuliot kannattaa kuoria ennen käyttöä. Somasta kuoresta saa loihdittua kätevän kypärän tai vaikkapa huimapäisen lentohärpättimen.

 

Kuukauden satokausituote: veriappelsiini eli ärtsinen

Ärtsinen on helmikuun satokauden helmi. Sadonkorjuu sujuu linjastossa leikiten – kunhan muistaa pitää jo pinotuista palleroista huolen.

 

Kuukauden satokausituotteet: kerä- ja punakaali, eli hops- ja kiprikukkura

Tammikuinen satokausi suorastaan pulppuaa kukkuroita! Kun oikein kärsivällisesti väijyy, saattaa saada napatuksi sekä punaisen että vihreän veijarin.

 

Mur? Murrr! Mahan murinat voivat joskus olla vaikeaselkosia, mutta maistelemalla ja kokeilemalla voi oppia mahansa murinan mestaritulkiksi. Iloa ja mieliruokaa jokaiseen joulupöytään!

 

Kuukauden satokausituotteet: klementiini ja granaattiomena, eli nipuli ja moukopunkeri

Nipulit ja moukopunkerit ovat joulukuun satokauden ehdottomia aarteita. Aivan helpolla näihin herkkupaloihin ei pääse käsiksi, mutta tarun mukaan luolastot ovat oivallisia paikkoja aloittaa löytöretkeily.

 

Kuukauden satokausituote: persimon eli kuperhupuli 
Marraskuuhun kannattaa varautua tanssitossuin, sillä kuperhupulien karnevaalikulkueista kantautuvat rytmit saattavat aiheuttaa hallitsematonta lanteen ketkutusta.  

 

Kuukauden satokausituote: myskikurpitsa eli turperi
Lokakuun pilvettöminä öinä voi päästä nauttimaan valoilmiöistä, joista näyttävimmät tarjoavat satokautensa kunniaksi taivasta halkovat turperit valojuovineen.

 

Kuukauden satokausituote: kotimainen omena eli humpousu

Syyskuisin veneilijöiden kannattaa pitää lokikirjat käsillä, sillä humpousut saattavat muuttaa maisemaa merkittävästi.

 

Mieliruoka voi olla mitä vain; esimerkiksi satokauden tuotteet taipuvat yllättävän moneen kun antaa mielikuvitukselle vallan.

 

Kuukauden satokausituote: parsakaali eli rupukukkura  

Elokuussa on parempi pitää kukkuravarjoa käsillä. Tähän aikaan rupukukkurat laskeutuvat nimittäin maahan kasvamaan.

 

Kuukauden satokausituotteet: peruna ja porkkana eli tahvelo ja zuippu

Onkijoitten on heinäkuussa hyvä varautua hieman erilaiseen saaliiseen. Tällöin nimittäin tahvelot ja zuiput käyvät kaikenlaisiin syötteihin varsin innokkaasti.  

 

Kuukauden satokausituote: varhaiskaali eli heiskukkura

Kesäkuu on heiskukkuroiden aikaa. Ryhmässä liikkuvat heiskukkurat saattavat tosin pulpahtaa minne sattuu – ja hyvinkin yllättäen. 

 

Kuukauden satokausituote: Tuppohituli. Tämä makea muuttovaeltaja on tuttu näky toukokuisten kauppojen rannoilla. Kesän kynnyksellä sadattuhannet kypsät tuppohitulit lähtevät etsimään uusia koteja mahoista ympäri maailman.

 

Monipuolinen syöminen on kaikin puolin järkevää ja erityisesti reilua. Koska kuinka käy, jos vaikka vain jälkiruokamahan Muhkiainen saa omaa herkkuaan?

Sinun oma kauppasi

Meiltä saat yhdellä kauppareissulla kaiken tarvitsemasi monipuoliseen arkiruokaan sekä juhla- ja herkutteluhetkiin. Jokaisessa S-marketissa on sen omien asiakkaiden tarpeet huomioiva valikoima. Hyllyiltä löytyvätkin suosikkituotteet, kiinnostavat uutuudet, laaja valikoima erityisruokavalioiden tuotteita sekä tietenkin paikallisia makuja. Joissakin S-marketeissa on myös palvelutori, josta saa kylmiä ja lämpimiä ruokia ja joissakin suolaisten ja makeiden leivonnaisten paistopiste.

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina edullisen ostoskorin ja siksi tuotteet on hinnoiteltu pysyvästi edullisiksi. Halpuutuksen avulla olemme pystyneet laskemaan erityisesti suomalaisperheille tärkeiden kotimaisten suosikkituotteiden hintoja.  

Asiakkaamme arvostavat lähellä tuotettua ruokaa. S-marketeissa panostetaankin siihen, että valikoimassa on aina parhaat paikalliset maut. Myös kotimaisuus on arvossaan, sillä S-marketissa myydyistä tuotteista 80 prosenttia on kotimaisia.

Kauppamme ovat laajasti auki, joten voit tehdä ruokaostokset silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Erityisesti isot S-marketit ovat auki aamuvarhaisesta iltamyöhään. Oman kauppasi aukiolon voit tarkistaa alla olevalla hakukoneella. 

Etsi lähin S-market

Kartta näyttää lähimmät ketjun toimipaikat sijaintisi mukaan. Voit vaihtaa sijaintia alta:

Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
S-market.fi CSS + Javascript