Elisa

Bonusta S-Etukortilla Saunalahden 4G-liittymistä.

Elisan Saunalahti –liittymillä puhut ja surffaat maan kattavimmassa 4G-verkossa ilman käyttökattoa.
Bonusta kerryttävän Saunalahden 4G -liittymän saat kaikista Elisan myymälöistä ja myyntipisteistä sekä tilaamalla verkosta osoitteesta saunalahti.fi. Saat lisäksi Bonusta puhelimista ja muista laitteista Jyväskylän (Seppälä), Lappeenrannan, Imatran ja Riihimäen Prismojen yhteydessä olevista Elisan myymälöistä.

Saat myös edelleen Bonusta vanhasta Saunalahti Satakieli –liittymästäsi, mutta nyt kannattaa päivittää vanha liittymäsi huolettomaan ja nopeaan 4G-liittymään.

Tutustu ja tilaa

https://kauppa.saunalahti.fi/#!/matkapuhelinliittymat

https://kauppa.saunalahti.fi/#!/nettiliittymat/mobiililaajakaista

Saunalahti 4G Bonus - liittymän saat myös soittamalla maksuttomaan numeroon 0800 93 93 93 tai käymällä Elisan myymälässä tai myyntipisteellä.

Saunalahti Prepaid
Voit ostaa tulostettavan Saunalahti Prepaid lataussetelin (arvo välillä 10€ - 100€) Prisma-, S-Market-, Sale- ja Alepa-myymälöiden kassoilta. Lataussetelin ostaminen kerryttää Bonusta S-Etukortille ja S-Etukortilla maksaessaan asiakas saa myös maksutapaedun. Lisäksi ABC-liikennemyymälöistä voit ostaa valmiita kiinteäsummaisia Saunalahti Prepaid latausseteleitä (arvo 10 € / 20 €).

Prisma-, S-market-, Sale-, Alepa- ja ABC-ketjuista voit lisäksi ostaa Saunalahti Prepaid -aloituspakkauksia. Saunalahti Prepaid Perhenetti -aloituspakkauksia voit ostaa Prismoista ja ABC-liikennemyymälöistä.

Saunalahti.fi

Kartta näyttää lähimmät ketjun toimipaikat sijaintisi mukaan. Voit vaihtaa sijaintia alta:

Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni