Alkuun
NACHOS CON SALSAS VL, G, PÄ
Cheddar-juustokastiketta, pico de gallo -tomaattisalsaa, jalopeñoviipaleita ja crème fraîchea. Lisäksi guacamolea ja chipotle mole -kastiketta.
Pääruoaksi
THE MEAT PLATE L, G
Naudan flank steak, porsaan ylikypsää niskaa, chorizoa, savuista punaviinikastiketta, pippurikastiketta, San Marzano -tomaatteja ja Padrone-paprikoita sekä Diabolica-perunoita.
tai
THE WEGAN PLATE VE
Amarillon kikhernepihvejä ja Vegan Soft tacoja, guacamolea, papusalsaa ja vegaanista majoneesia. Lisäksi pico de gallo -tomaattisalsaa, San Marzano -tomaatteja, Padrone-paprikoita ja perunalohkoja.
Jälkiruoaksi
TARTALET VOL 2. VL
Tartaletti, jossa Amarillon juustokakkua. Tarjoillaan talon passionkastikkeen, maitokinuskin ja marjojen kanssa.
tai
OMENAPIIRAKKAA VE
Ananas-kookosjäätelöä.
Varaukset ja tiedustelut
puh. 010 783 1100 (hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.kajaanivuokatti@sokoshotels.fi
Jouluherkut tarjolla 1.11.–22.12.2019. Joulubuffetit saatavilla myös muina aikoina vähintään 30 hengen ryhmille.