16.6.2021

Tutustu Helsinkiin pyöräillen ja majoitu Original Sokos Hotel Triplassa

Voimassa: 16.6.2021 - 31.8.2021

Original Sokos Hotel Triplasta pääsee kätevästi tutustumaan Helsinkiin pyöräillen. Meillä sujuu vaivattomasti sekä sinun että polkupyöräsi yöpyminen.

Joko olet tutustunut Helsinkiin polkypyörän selästä? Pyöräily avartaa sekä läheltä että kaukaa saapuvia kyläilijöitä. 

Jos saavut staycationille omalla pyörällä, voit jättää pyörän kätevästi säilytykseen kauppakeskuksessa sijaitsevaan maksuttomaan pyöräparkkiin. Polkupyörille on varattu 3 400 pysäköintipaikkaa. ­Pyöräparkeista ­löytyy ­myös sähköpyörille latauspisteitä, polkupyörien pesupaikka ­ja­ välineitä­ pientä ­huoltoa­ varten.­ Pyöräparkki on avoinna klo 6-23 ja voit jättää sinne pyöräsi myös yöksi. Lisäinfoa pyöräparkista löydät kätevästi täältä.

Pääkaupunkiseudulla on kattava kaupunkipyörien verkosto, eli jos et halua ottaa omaa pyörää mukaan, aivan hotellimme vieressä Pasilan asemalla on lähin kaupunkipyöräasema. Kaupunkipyörän käyttöoikeuden voi ostaa kätevästi ennanakkoon täältä

Helsingissä on 1 200 kilometriä pyöräteitä, joten pyörällä pääsee käytännössä minne vain kaupungissa. Pyörä on usein nopein tapa liikkua alle viiden kilometrin matkat. Alla olevat palvelut auttavat löytämään omat reittisi.  Reittiopas neuvoo hyviä pyöräilyreittejä ja sen lisäksi Helsingin kaupunki on kerännyt listan Helsingin kotiseutupyöräilyreiteistä, jotka kannustavat omatoimiseen lähiliikuntaan. Reitit esittelevät eri kaupunginosien historiaa, luonto- ja kulttuurinähtävyyksiä sekä tekevät tutuksi kaupungin eri alueiden ominaispiirteitä. Kotiseutupyöräreiteillä voit tutustua Helsingin kaupunginosien eri kohteisiin pyöräillen joko yksin tai ryhmissä.

 
Kotiseutupyöräilykarttoja on laadittu koko Helsingin alueelta 29 kappaletta. Reittien pituudet on merkitty karttoihin ja niiden pituudet vaihtelevat 10:stä 30:een kilometriin. Reittien kiertoon voit varata aikaa tunnista kokonaiseen päivään. Reittejä voit pyöräillä oman tahdin, kiinnostuksen ja kunnon mukaan. Samalla saat hyödyllistä arkiliikuntaa - jo 15 minuutin pyöräily edistää kuntoa ja terveyttä. Kotiseutupyöräilykartat löydät täältä linkkiä klikkaamalla: 
 
KURKKAA HOTELLIMME EDULLISET KESÄDIILIT! 
 
-20% PÄI­VÄN HIN­NAS­TA KESÄ-, HEINÄ- JA ELO­KUUS­SA, kir­jau­tu­neel­le asia­kas­o­mis­ta­jal­le jopa -25 % päi­vän hin­nas­ta. 
 
Varausaika: 1.6.-8.8.2021
Majoitusaika: 1.6.-31.8.2021
 
Hintaan sisältyy:
aamiainen
asiakassauna varaustilaneen sen salliessa
 
Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla. Huomaathan, että -20% kampanjahinta näkyy nimellä "Kampanjahinta S-Etukortilla" ja kirjautuneen asiakasomistajan hinta -25% näkyy nimellä "Nettihinta S-Etukortilla".
 
Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille, se koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Kampanjahintaisia huoneita on rajoitettu määrä.
 
LÄM­PI­MÄS­TI TER­VE­TU­LOA YÖ­KY­LÄÄN!  

 

Hinta: 95 € / 2 hlö / vrk / 2 hh
S-Etukortilla: 95 € / 2 hlö / vrk / 2 hh
alkaen
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels

Lisää aiheesta