8.6.2021

Tampereen paras UEFA EURO 2020 kisakatsomo

Voimassa: 12.6.2021 - 11.7.2021

Huuhkajat ovat vihdoin mukana jalkapallon EM-kisoissa ja Torni Tampereen Paja Bar:sta löytyy Tampereen makein kisakatsomo.

  • UEFA EURO2020 futiskiertue Tampere

    EM-futiskiertue Tampereella yhteistyössä Sinebrychoffin kanssa

Lähde kotisohvalta kannustamaan Huuhkajia kaupungin parhaaseen kisakatsomoon. Meillä kisapäivät ovat elämys, johon kuuluu ruokaa, juomaa ja hyvää tunnelmaa – turvallisesti.

TAMPEREEN ISOIN JÄTTISCREEN

Perjantaina 11.6. Paja Bar:n terassille on saapunut Tampereen isoin jättiscreen. Näytämme kaikki UEFA EURO 2020 ottelut. Nauti 0,33l Pöllö-kisaoluesta ja -lonkerosta Happy Hour -hinnoin päivittäin klo 15-19. Pöllö-olut 5€ (norm. 7,10€ ) ja Pöllö-lonkero 6€ (norm. 8,70€). 

6.7. tiistai - ohjelma

EM-futiskiertue ravintoloissamme yhteistyössä Sinebrychoffin kanssa vierailee neljällä paikkakunnalla ja saapuu Tampereelle 7.6.2021. Virittäydy tunnelmaan, osallistu kilpailuihin, fanitapaamiseen ja kuuntele asiantuntijan analyysi ottelusta. 

Iltapäivän myöhäinen lounas Torni Tampereen Paja Bar:ssa 6.7. klo 15-17

Nauti hyvästä ruoasta, juomasta ja virittäydy kisatunnelmaan Paja Bar:n myöhäisellä futislounaalla. Suosittelemme kisa-ateriaksi mitäs muutakaan kuin burgeria ja juomaa 25€. Viivy vaikka koko ilta, näytämme välieräottelun. Paikan päällä myös host, artisti ja vaikuttaja. 

Futisateria saatavilla jokaisessa Suomen pelissä sekä välierissä ja finaaliottelussa. 

Samalla tapaat potkutekniikkan ammattivalmentaja Eeva-Maria Saaren ja humoristisilla Youtube-videoilla seuraajiaan viihdyttävän Mikael Sundbergin aka Mikirotan sekä artisti Pastori Piken! Luvassa yllätyslahjoja, nimmareita ja mahdollisuus yhteiskuviin.

Tsekkaa Mikun, Eeva-Marian & Pastori Piken somet alta.

@sundbergmikael

@eevams

@pastoripike

Burger ja juoma -yhdistelmä saatavilla kaikkien Suomen pelien aikana sekä välierissä ja finaalissa Paja Bar:n aukiolojen puitteissa. Tervetuloa kannustamaan Huuhkajia jalkapallon EM-kisoihin Tampereen parhaaseen kisakatsomoon Paja Bar:iin!

6.7. ohjelma tarkentuu vielä kesäkuun edetessä. Noudatamme tapahtumass voimassa olevia rajoituksia ja huolehdimme, että vieraamme asioivat meillä mahdollisimman turvallisesti.

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Ilta- ja viihderavintolat
Kaikki toimipaikat
Edun saat ketjun Ilta- ja viihderavintolat toimipaikoista:
Muut pubit ja baarit
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut pubit ja baarit toimipaikoista:

Lisää aiheesta