3.1.2021

Talvilomareissu Tampereelle

Voimassa: 3.1.2021 - 12.3.2021

Suunnitelmissa talvilomareissu Tampereelle? Meillä majoitutte mukavasti ja meiltä on vaivatonta suunnata useisiin kivoihin aktiviteetteihin lähistöllämme. Olemme koonneet parhaat Tampere vinkit!

 • Solo Sokos Hotel Torni Tampere hotellit tampere perheloma talviloma

  Tampereen talvimaisemia Pispalanharjulla

 • Solo Sokos Hotel Torni Tampere hotellit tampere talviloma luistelu

  Tohlopissa luistelurata järvenjäällä

 • Solo Sokos Hotel Torni Tampere hotellit tampere talviloma

  Paja Barissa lautapelejä

 • Solo Sokos Hotel Torni Tampere hotellit tampere talviloma irti maasta

  Irti Maasta -kiipeilykeskus Tullintorilla

Hauska ja aktiivinen perheloma Tampereella meidän vieraanamme!

 

Moro Sky Baristamme on mahtavaa ihailla Tampereen maisemia joka ilmansuuntaan ja nauttia samalla esimerkiksi herkullista keittolounasta tai ihania mocktaileja. Koko perhe voi ihastella ohikulkevia junia sekä sisäänkäyntimme upeaa Veturi–taontateosta ja junakiskoja Paja Barissamme. Grill It! -ravintolassamme on herkullinen lasten ruokalista, jolta löytyy mm. Kalastajan saalis -annos eli grillattua lohta, bearnaisekastiketta ja perunamuusia. Tampereella on monipuolisesti tekemistä moneen makuun, tässä muutamia vinkkejä mukavaan reissuun!

 

Poliisi- ja vakoilumuseot: Hervannan kaupunginosassa sijaitsee poliisimuseo, joka on kaikille ilmainen käyntikohde. Poliisimuseossa pääsee istumaan ison poliisiauton penkille ja ihmettelemään rikoslaboratorion vanhoja laitteita sekä Suomen ensimmäistä lottokonetta. Museon pysyvä näyttely valaisee suomalaisen poliisin historiaa ja työtehtäviä aina keskiajalta tähän päivään saakka.

Keskustassa sijaitsevassa vakoilumuseossa pääsee tutustumaan vakoilun värikkääseen historiaan. Museossa kerrotaan kattavasti vakoiluun liittyvistä asioista, kuten salakirjoituksesta, salakuuntelusta, agenttien motiiveista ja työskentelystä sekä nykypäivän tietoverkkovakoilusta. Osaa laitteista pääsee itse kokeilemaan ja museossa voi halutessaan tehdä agenttitestin.

 

Herra Hakkaraisen talo on pienen ajomatkan päässä Sastamalassa. Herra Hakkaraisen talossa pääsee sukeltamaan Mauri Kunnaksen kirjoista tuttujen tarinoiden maailmaan.  Näyttelyssä voi kokeilla ritarin elämää, samaistua Herra Hakkaraiseen tämän omassa kodissa, käväistä avaruudessa tai tutusta vanhaan kaupunkiin. 

 

Mobilia automuseossa voi ihastella klassikkoajoneuvoja sekä tutustua rallimuseossa ralliautoilun historiaan. Mobilia sijaitsee n. 20km päässä Tampereelta Kangasalla.

 

Ideapark: Sijaitsee Lempäälässä, vartin ajomatkan päässä Tampereelta, myös paikallisbusseilla pääsee kulkemaan keskustasta. Koko perheen Zones ideapark on Suomen suurin sisähuvipuisto, joka on jakautunut useaan erilaiseen zoneen eli alueeseen, joista löytyy tekemistä perheen pienimmistä aikuisiin saakka. 

 

Pakopelit: Tampereelta löytyy useita pakopelipaikkoja kuten Room Escape, Mysteeri Tampere ja WayOut Tampere. Pakopeli kannattaa varata etukäteen ko. paikan nettisivuilta tai soittamalla.

 

Viihdekeskus Grazyssa on 16 erilaista minigolf rataa, curling ratoja, pakohuoneita sekä vihahuone. Hohto minigolfia pääsee pelaamaan Hohtogolf West Coast Ratinassa. 15 erilaista minigolf rataa, joista 4 rataa erikoistehoisteilla varustetulla kauhualueella. Space Bowling & Billiardsissa on 8 hohtokeilausrataa, 10 biljardi- sekä 3 snooker-pöytää.

 

Trampolin Park Wildista voi varata hyppytunnin ja pomppia trampoliineilla sydämensä kyllyydestä tai haastaa itsensä kiipeilyseinillä tai seikkailupuiston puolella. Varaa paikkasi etukäteen täältä.

 

Vastaanottomme väki neuvoo mielellään onnistuneen Tampere loman suunnitellussa ja vastaanotostamme on saatavilla Tampereen keskustan kävelykarttoja sekä esitteitä. Tampereen reissua suunnitellessa kannattaa myös vierailla Visit Tampereen sivuilla.

 

Tervetuloa viettämään rentouttavaa lomaa meille!

Hinta sisältää:

 • Majoituksen Solo-huoneessa
 • Herkullisen Solo-aamiaisen
 • Asiakassaunan ja kuntosalin käytön 

Myös väliovellisia huoneita saatavilla, varmistathan saatavuuden vastaanotostamme. Perheen pienimmille pinnasänky huoneeseen veloituksetta tilauksesta.

Tiedustelut ja varaukset:
Varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-Etukortilla. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä. Tornin vastaanotto 020 1234 634 tai torni.tampere@sokoshotels.fi

S-Etukortilla: 116
alk./vrk/2hh
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels