15.9.2020

Talriikissa listalla syyskauden parhaita makupaloja

Voimassa: Toistaiseksi

  • Poroa lautasella

    Poroa lautasella

  • Sesongin keitto

    Sesongin keitto

  • Liha Talriikki

    Liha Talriikki

  • Pohjanmaan härkää

    Pohjanmaan härkää

  • Kaalimaan vartijan kääryleet

    Kaalimaan vartijan kääryleet

  • Puutarhan satoa

    Puutarhan satoa

  • Puolukka-Kaura Frangipane

    Puolukka-Kaura Frangipane

Kesän jälkeen syksy saapuu ja se saapuu samalla myös Talriikkiin, uuden listan ja syksyisten makujen kera.

Syyslistan alkuruoista löytyy Poroa lautasella, jossa näkyvät ja maistuvat syksyn värit ja maut. Samoin Sesongin keitto, joka tuo makuja kotimaisista metsistä korvasienen muodossa.

Pääruoaksi suosittelemme Liha Talriikkia, jossa  maistuu Roslundin kotimaisesta possusta valmistettu chorizo ja sekä murea naudanrinta.
Kylmien ilmojen saapuessa lakeuksille, listalle palaa paljon toivottu Atrian naudan sisäfilee, annoksessa Pohjanmaan härkää.
Kasvisruokailijoille ehdoton suosikkimme on  Kaalimaan vartijan kääryleet, jotka valmistetaan paikan päällä, rakkaudella ja ammattitaidolla.
Linturuokien uutuutena Sisäfileetä kalkkunasta, jossa syksy maistuu punasipuli-kaalipaistoksen ja palsternakkapyreen muodossa.

Makuretken kruunaa Puutarhan satoa, jossa sesongin mukaisesti kotimaiset omenat näyttelevät pääosaa.
Jälkiruoista löytyy myös SeAMKin opiskelijoiden kanssa yhteistyössä suunniteltu Puolukka-Kaura Frangipane, joka käy myös kasvisruokailijoille.



Lämpimästi tervetuloa maistelemaan syyssesongin parhaita makuja meille Talriikkiin!
 

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikoista: