12.11.2020

Talriikin listalla juhlakauden parhaita makuja

Voimassa: 13.11.2020 alkaen

  • Graavia lohta

    Graavia lohta

  • Vegeä Sannan tapaan

    Vegeä Sannan tapaan

  • Parmesankuorrutettua viljaporsasta

    Parmesankuorrutettua viljaporsasta

Taas on käsillä joulun aika tuoden Talriikin listalle juhlakauden parhaita makupaloja.

Juhlakauden listalta alkuruoista löytyy Graavia lohta, joka näyttää ja maistuu joululta. Ja kun ulkona on kylmä, mieltä ja makuhermojasi lämmittää Kermainen sesongin keitto, joka pitää sisällään Rönkän veljesten savuporoa.

Listan ehdoton suosikkimme, Sisäfileetä kalkkunasta, ei jätä ketään kylmäksi. Sesongin makean bataatin ja kotimaisen punakaalin pettämätön makuyhdistelmä kruunataan mausteisella kastikkeella, joka taatusti vie kielen mennessään.

Paikallisten Atrian tuottajien, rakkaudella kasvattamista viljaporsaista, listalle tuotiin jälleen Parmesanilla kuorrutettu sisäfile.

Vegaaneille listalta löytyy Vegeä Sannan tapaan, joka varmasti maistuu myös sekasyöjille. Annos sisältää herkullisia sesongin kasviksia, muun muassa bataattia ja punajuurta sekä Alavuden Öljynpuristamon punajuuripestoa.

Makuretken kruunaa Jouluinen luumuhyve, josta löytyvät kaikille tutut joulun maut: luumu, piparkakku, puolukka ja tietysti konjakki.

Lämpimästi tervetuloa myös meille baariin maistelemaan lämmintä mustikkaglögiä sekä maistelemaan keittiön valmistelemia Juhlasesongin parhaita makuja.

 

Terveisin
Talriikkilaiset

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikoista: