23.6.2021

Tahko Oktoberfest

Voimassa: 24.9.2021 - 25.9.2021

Savon syyskauden perinteikäs ja odotettu tapahtuma Tahko Oktoberfest järjestetään 24.-25.9.2021

 • Tahko Oktoberfestiä juhlitaan 24.-25. syyskuuta

  Tahko Oktoberfest 24.-25.9.

 • Perjantain pääesiintyjänä Popeda

  Perjantain pääesiintyjänä Popeda

 • Lauantain pääesiintyjänä Steve 'n' Seagulls

  Lauantain pääesiintyjänä Steve 'n' Seagulls

Break Sokos Hotel Tahkon ja Piazzan piha-alueella sijaitsevassa jättiteltassa juhlitaan Tahkon perinteistä Oktoberfestiä 24.-25.9.

Perjantaina Oktoberfest -teltan valloittaa 80-luvulla suomalaisten tietoisuuteen ponnahtanut Dingo. Vaikka et olisi nähnyt Dingoa livenä, niin tiedät kappaleet ja osaat laulaa mukana.

Lauantaina lavalle nousee Anssi Kela. Soolodebyytti "Nummela" kohotti taitavan artistin heti kansansuosioon. Kelan rakastetuimpiin menestyssingleihin lukeutuvat biisit kuten Ilves, Mikan faijan BMW, Levoton tyttö, Puistossa, 1972 ja Milla.

Koko viikonlopun ajan tunnelmaa nostattelee Jusba Humaljoki Sousaphonics ja Hovimuusikko Ilkka.

Entistä enemmän tunnelmaa

Tahko Oktoberfestiä juhlitaan nyt jo 12. kerran. Viime vuonna tapahtumaa ei voitu järjestää, joten odotukset ovat tänä vuonna korkealla.

Vuosi vuodelta suuremmaksi kasvaneessa, kaksipäiväisessä tapahtumassa tarjoillaan maukasta baijerilaisruokaa ja mallasjuomaa huippuesiintyjien kera.

"Vuoden odotetuin juhla saapuu tänä vuonna Tahkolle isompana kuin koskaan ja sen vuoksi panostamme makuelämyksiin ja aitoon olutfestivaalitunnelmaan täysillä" iloitsee Anna Hämäläinen Break Sokos Hotel Tahkolta. "Olemme iloisia, kun pääsemme vuoden tauon jälkeen järjestämään jälleen yhtä Tahkon suosituimmista tapahtumista", jatkaa Tahko Chaletin Synne Nordström.

Oktoberfest-teltta sijaitsee aivan Break Sokos Hotel Tahkon edessä. Muutama askel hotellimme ulko-ovelta niin olet keskellä Oktoberfest huumaa. Teltan ovet avautuvat klo 18 ja valomerkki telttaan väläytetään klo 01.30, tämän jälkeen jatkobileet jatkuvat Piazzassa.

Oktoberfest-huuman jälkeen on helppo kipaista pihan poikki nukkumaan Break Sokos Hotel Tahkon muhkeisiin lakanoihin ja aamulla Sinua odottaa runsas Break-aamiainen.
 

Break Sokos Hotel Tahko

Hinta alk. 113€/hlö/vrk/2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

 • majoitus kahden hengen huoneessa
 • Break-aamiainen
 • saunaosaston käyttö päivittäin klo 16-21
 • pääsylippu Oktoberfesteille
   

Näin varaat sivuilta www.sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet (Oktoberfest-lippu) ja -palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Paketteja rajoitettu määrä.

Erikseen ostettavat liput ovat myynnissä Ticketmasterissa

 

Ryhmävaraukset: sales.peeassa@sok.fi

Tapahtuman ajankohta:
24.9.2021, 25.9.2021
S-Etukortilla: 113 EUR/hlö/vrk/2hh:ssa
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels

Lisää aiheesta