13.10.2020

Syyslomariemuja Oulussa!

Voimassa: 13.10.2020 - 31.10.2020

Oulu on liikkujan lempikohde! Kurkkaa täältä vinkit leppoisaan lomailuun Pohjolan pääkaupungissa.

 • Syysloma Oulussa Original Sokos Hotel Arina

  Zip line vaijeriliuku Nallikarin rantaviivaa pitkin

 • Syyspäivien väriloistoa Oulussa

 • Seikkailupuisto Huikia

Syysloma hurahtaa mellevästi Original Sokos Hotel Arinassa, keskikaupungin humussa.

Oulu tarjoaa tekemistä sisällä ja ulkona. Sisäpuistot ja ulkoilualueet valmistautuvat syyslomalaisten tuloon, ja kirjaston hyllyille on levitelty metreittäin koukuttavaa luettavaa.  Kauppojen hyllyiltä löytyy syysuutuuksia isoille ja pienlle, ja hotellivieraana saat -15% alennuksen Kauppakeskus Valkean Sokos Pukumiehestä.  

Nallikari Zip Line on pitkä vaijeriliuku, jonka voit lasketella yksin tai kaverin kanssa. Kauden 2020 uutuutena on myös Spiderman - liuku, jossa voit hetken kuvitella lentäväsi! 

Leijakoulu Lappis vuokraa sup-lautoja, fat bikeja ja kajakkeja, ja Oulun jokisuisto antaa hyvät mahdollisuudet aktiviteeteille pitkälle syksyyn. Oulun alueen luontopolut ovat hyvin hoidettuja, ja nuotiopaikoilla on mukava paistaa makkaraa. Vinkkinä myös Liminganlahde luontokeskus, jonka korkeasta tornista voi tiirailla muuttolintujen liikehdintää. 

Koitelin kosket, uniikki saari Hailuoto ja Rokuan upea kansallismaisema ovat todellakin päivämatkan arvoisia kohteita lähialueilla retkeilyyn.  

Tässäpä muutama ehdotus lisää, mitä Oulussa kantsii tehdä:

 1. Mitä on boulderointi? Oulun Kiipeilykeskuksessa se selviää. Aloittelijoiden kiipeilykokeilusta, samoin kuin kaikista lipuista, saa hotellin asukkaana 2 euron alennuksen. Kurkkaa uuteen upeaan boulder-halliin täältä 

        Kiipeilylippuja voit ostaa majoitusvarauksen yhteydessä netistä tai suoraan meidän vastaanotosta.

 1. Suurille seikkailijoille ja elämyksien etsijöille, SuperPark! Tämän puiston tuntevat kaikki. Kaikkien huvitusten lisäksi sisältä löytyy Suomen suurin skeittiparkki ja tramppa-alue. Puisto on avoinna arkisin 13-20 ja viikonloppuisin 11-19. Lisätietoja täältä. Lippu meiltä ennakkoon 16€, alle 4 vuotiaat seikkailevat puistossa ilmaiseksi.

 1. Ikisuosikki Tiedekeskus Tietomaa sijaitsee kivenheiton päässä hotellilta. Liput voi varata majoitusvarauksen yhteydessä netistä tai ostaa paikan päältä hotellilta.

 2. Seikkailupuisto Huikiassa seikkailet ulkoilmoissa puun latvojen korkeuksissa huikeilla köysiradoilla. Matalampia kantoratoja pienemmille seikkailijoille. 

 3. Tropiikin tuntua kotimaanlomalle voi hakea Break Sokos Hotel Edenin kylpylästä!  

 1. Uimalakki päähän ja hallille! Kaikentasoisille uimareille meiltä löytyvät uimahallit Raksila ja Raatti. Lisätietoja

Original Sokos Hotel Arina

alk. 50,50 €/ hlö / 2 hh/ vrk

Hintaan sisältyy:

 • majoitus
 • buffet-aamiainen
 • iltasauna
 • kuntoiluhuoneen käyttö

Lisävuode 15 € /vrk. 

Näin varaat netistä osoitteesta sokoshotels.fi :

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.  

Lisätietoja ja vinkkejä hotellilomalle Original Sokos Hotel Arinan myyntipalvelusta puh. 08 3123 255 , ma-pe 8-18 tai hotellin vastaanotosta puh 08 312 3111. 

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20.

S-Etukortilla: 50,50 EUR/ hlö/ vrk/2hh
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels