16.9.2020

Syyslomalle Tallinnaan!

Voimassa: 10.10.2020 - 25.10.2020

Pieni, yhteinen perheloma tekee syyslomasta aina aivan erityisen! Original Sokos Hotel Viru on avoinna ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi.

  • Tallinna

  • Proto

  • Vesipuisto

  • Perhehuone

  • KGB museo

  • Sauna

  • Amarillo

Aika on uusi ja epätavallinen, mutta matkailun iloa ei kannata silti kadottaa. Ei ainakaan Viroon matkustaessa! Turvallisuudesta emme tingi ja noudatamme erittäin huolellisesti kaikkia voimassa olevia turvallisuus- ja hygieniasääntöjä ja tiedotamme niistä jatkuvasti myös kaikille hotellivieraille ja henkilöstöllemme.

SYYSLOMALLA ON KIVAA!

10.10.–25.10.2020 kaikkia pikkumatkailijoita tervehtii Onni Orava. Onni on myös kattanut oman aamiaispöydän lapsille ja valinnut siihen kaikkea herkullista, hyvää ja terveellistä! Kunnon aamiaisen jälkeen jaksaa seikkailla ja pitää hauskaa Tallinnassa.

Original Sokos Hotel Viru, Tallinna

Alk. 90 €/perhe/vrk

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • buffetaamiainen

Näin varaat: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

 

Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. +372 6 809 300. Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 

Hotelli Virun henkilöstön tämän syksyn ehdoton suosikki on vuonna 2019 avattu koko perheen PROTO-keksintötehdas (PROTO Avastuskeskus). Se on todella maaginen interaktiivinen keksintöjen fantasiamaailma, joka tarjoaa uudenlaisen, ainutlaatuisen virtuaalikokemuksen, jollaista ei näe missään muualla Euroopassa! Mukaansatempaavaa ja opettavaa toimintaa on tarjolla sekä suurille että pienille. Hotelli Virun vieraille perhelipusta –10 %. www.proto.ee

PROTO sijaitsee merenrannalla Pohjois-Tallinnassa vain 500 metrin päässä kuuluisasta Lentosatamasta. Jos sekin on vielä näkemättä, kannattaa ehdottomasti varata retkeen kunnolla aikaa ja käydä myös siellä, Euroopan upeimpiin lukeutuvassa merimuseossa. 17.10.2020 Lentosatamassa avautuu uusi, jännittävä yhdysvaltalaisnäyttely UNSEEN OCEAN, jonka lisäksi nähtävillä on opettava näyttely Itämeri maailmanmeressä, joka kertoo omasta Itämerestämme.
https://meremuuseum.ee/lennusadam/fi/salaperaeinen-valtameri-itaemeri-maailmanmeressae/

Jos sen sijaan haluat itse pulikoida vedessä, Virun naapurissa oleva Pohjois-Viron suurimpiin vesipuistoihin lukeutuva Kalev Spa -vesipuisto on mukavasti Virun vieraiden ulottuvilla. Kalev Spa tarjoaa iloista hauskanpitoa ja rentoutusta kaikille saunomisesta ja vedestä pitäville. Hotelli Virun vieraille perhelipusta –20 %. www.kalevspa.ee

 

Jos pidät enemmän yksityisemmästä saunaelämyksestä suuressa vesipuistossa vierailun sijasta, Virussa on kolme yksityissaunaa, joihin mahtuu korkeintaan kahdeksan henkeä. Jokaisen saunan yhteydessä on myös pieni uima-allas. Alkaen 45 €/90 min. Tilaukset: viru.reservation@sok.fi

Hotelli Virusta ei tarvitse edes poistua päästäkseen museoon, sillä hotellin 23. kerroksessa, aivan pilvien tasalla on KGB-museo, jossa saat jännittävän katsauksen neuvostoaikaiseen hotellimaailmaan KGB:n salaisen tiedustelupalvelun valvovan katseen alla. Liput alkaen 5,50 €/hlö. Museon oppaat opastavat myös mielenkiintoisilla vanhaankaupunkiin suuntautuvilla kävelyretkillä: lauantaisin kello 11.00 suomenkielinen kierros ja sunnuntaisin kello 11.00 englanninkielinen kierros. Liput alkaen 10 €/hlö.
Tilaukset: viru.resevation@sok.fi

Toimeliaan päivän jälkeen kannattaa suunnata ravintoloihimme. Ravintola Fafa'sin täyttävät Jr-pitaleivät ovat todellinen suosikki! Muista maistaa myös Amarillon uuden texmex-menun hampurilaisia ja burritoja: nyt voit koota myös pienistä annoksista koostuvan mieleisesi valikoiman! Kaikki lapset saavat saapuessaan vastaanotosta Onni Oravan oman rahan. Tule katsomaan, mitä sillä voi ostaa! Jäätelön kenties?

Kannattaa kurkistaa myös Virun ostoskeskukseen, joka on Amarillon vieressä, hotellin kanssa saman katon alla. Miltä loma tuntuisikaan ilman pientä shoppailua?

 

Kun valitset hotelli Virun, kaikki lomanviettokohteet ovat todella lähellä. Hotellimme sijaitsee keskellä kaupunkia ja keskellä elämää. Monet pikkuvieraamme pitävät kuitenkin kaikkein suurimpana nähtävyytenä Onni Oravan perhehuoneita, jotka on sisustettu varta vasten pieniä vieraita ajatellen.

Tervetuloa Tallinnaan ja Viruun syyslomalle!

 

Lisätietoa siitä, mitä Tallinnassa kannattaa nähdä ja tehdä: https://www.visittallinn.ee/fin/matkailija/vinkit-ideat/kaikki-vinkit/perheloma-tallinnassa

Hinta: 90 EUR/perhe/vrk
Alk
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Sokos verkkokauppa
Kaikki toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos verkkokauppa toimipaikoista: