12.9.2021

Syyslomalla Espooseen

Voimassa: 12.9.2021 - 24.10.2021

Syyslomalla luonnon helmaan? Vai ehkäpä sittenkin kulttuuriloma? Espoosta löytyy aktiviteetteja moneen makuun. Tule Tapiola Gardeniin nauttimaan syyslomasta.

  • Syksy Espoossa

Vietä ihana syysloma vieraanamme Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa! Syksyinen Espoo tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja ulkoiluun ja kulttuuririentoihin.

Luonnon helmaan

Nuuksio on Espoossa sijaitseva kansallispuisto, jossa kaikenikäset ja -kuntoiset henkilöt voivat nauttia luonnosta. Reittien varrella on niin järviä, lampia, kallioita kuin soitakin. Luontokeskus Haltian löydät Nuuksion kupeesta, joten jos olet menossa ulkoilemaan Nuuksioon, kannattaa samalla pistäytyä Haltiassa. Haltia tarjoaa hotellimme asiakkailla 3€:n alennuksen normaalihintaisista pääsylipuista. Villa Elfvikin luontotalo toimii Espoon luontovalistuskeskuksena, ja talo itsessään on arvokas Jugend-huvila. Villa Elfvikissä on vaihtoehtoina muutamia erilaisia polkuja joita voi lähteä kulkemaan, kuten Väinö Variksen luontopolku, Historiakasvio-luontopolku ja puulajipolku.

Kulttuuria kaipaavalle

Näyttelykeskus WeeGee on monipuolinen museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus. WeeGee toimii entisessä Weilin&Göösin kirjapainotalossa Espoon Tapiolassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotelliltamme. Espoon kulttuurikeskus sijaitsee aivan hotellimme vieressä ja tarjoaa pimeinä syysiltoina upean maiseman valoineen hotelliltamme. Tämän lisäksi Espoon kulttuurikeskus on esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa.

Nuuksio on Espoossa sijaitseva kansallispuisto, jossa kaikenikäset ja –kuntoiset henkilöt voivat nauttia luonnosta. Reittien varrella on niin järviä, lampia, kallioita kuin soitakin. Reiteillä on mäki ja tasaista maata, ja halutessa voi levähtää grillikatoksessa jossa saa grillattua mahdollisesti mukana olevia eväitä.

Nuuksio on Espoossa sijaitseva kansallispuisto, jossa kaikenikäset ja –kuntoiset henkilöt voivat nauttia luonnosta. Reittien varrella on niin järviä, lampia, kallioita kuin soitakin. Reiteillä on mäki ja tasaista maata, ja halutessa voi levähtää grillikatoksessa jossa saa grillattua mahdollisesti mukana olevia eväitä.

Rentoudu huoneessa ja nauti hotellimme palveluista

Kaikissa huoneissamme on chromecast, eli voit katsella lempileffan tai sarjan oman huoneen rauhassa. Illan kruunaa asiakassaunamme leppoisat löylyt ja virkistävä pulahdus altaaseen. Löylyistä nautit turvallisesti oman huonekuntasi kesken, varaamalla oman sauna-ajan sisäänkirjautuessasi. Meiltä löytyy reilusti myös kylpyammeellisia huoneita, mikäli haluat pulahtaa rentouttavaan vaahtokylpyyn. Tule maistelemaan syyskauden herkkuja ravintolaamme! Grill It! palvelee ma-la klo 17 - 22 (keittiö auki 21:30 saakka).

Hemmottele lapsia omalla huoneella

Lasten lisähuoneen saat varattua suoraan vastaanotostamme alk. 50€ / 2 lasta. Soita suoraan vastaanottoon 020 1234 617 tai laita sähköpostia tapiolagarden.espoo@sokoshotels.fi. Hinta on S-ryhmän asiakasomistajan hinta vapaa-ajan matkustukseen. Lasten lishuoneita saatavilla rajoitettu määrä.


Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo

alk. 87 €/vrk/2hh

Hinta sisältää:

  • majoituksen
  • aamiaisen
  • kuntosalin, sauna- ja allasosaston käytön


Näin varaat sivuilta www.sokoshotels.fi: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.


Saatavilla myös pinnasänkyjä perheen pienimmille, sekä väliovellisia huoneita erillisvarauksesta.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

S-Etukortilla: 87 EUR/vrk/2hh
Alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels

Lisää aiheesta