8.7.2020

Sviitti merinäköalalla Pasilasta? Meillä Original Sokos Triplassa se on mahdollista!

Voimassa: 8.7.2020 - 31.8.2020

Original Sokos Hotel Triplassa 17. kerroksesta löytyy yksi saunallinen suite ja kolme junior suitea upeilla näköaloilla.

  • Saunallinen suite_Original Sokos hotel Tripla

  • saunallinen suite_Original Sokos Hotel Tripla

  • saunallinen suite_ Original Sokos Hotel Tripla

  • junior suite_Original Sokos Hotel Tripla

Tilavat ja harmoniset junior suitemme sekä hotellimme kirkkain timantti, saunallinen Sancy sviitti, sijaitsevat kaikki hotellimme 17. kerroksessa ja hyvällä säällä ikkunoista avautuu upea näköala Pasilan yli aina Helsingin keskustaan ja merelle saakka!

 

Saunallinen, 66 m2, Sancy-sviitti sijaitsee hotellimme 17. kerroksen kulmassa, josta avautuu upea panoraama-näkymä pitkälle horisonttiin. Sviitin sisustus on saanut inspiraationsa maailman seitsemänneksi suurimmasta timantista "Le Grand Sancysta". Timantti on kuulunut Pasilassa 1800-luvulla vaikuttaneelle Aurora Karamzinille. Ylellisen pehmeät, poikkeuksellisen timantin värimaailmaan sointuvat materiaalit sisustuksessa sekä loppuun saakka hiotut yksitykohdat takaavat unohtumattoman elämyksen.

Triplan tilavilla, 49-61 m2,  junior suiteilla on jokaisella omanlaisensa persoonallinen tyyli. Sisustuksen sävyt ja materiaalit ovat luonnonläheisiä ja niissä on harmoninen ja lämmin tunnelma.

Elämyksen kruunaa huoneeseen erikseen tilattava aamiainen hintaan 14,50 € / hlö sekä pullollinen sampanjaa asiakasomistajahintaan 43,90 €. 

Me Triplassa rakastamme yllätyksiä! Onko luvassa yllätys puolisolle tai ystävälle? Hääpäivä tai hääyö? Laitathan meille vinkkiä etukäteen sähköpostitse tripla.helsinki@sokoshotels.fi. 

 

Näin tarkistat hinnan ja varaat:

Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän) - muista valita myös "S-ETUKORTTI".

Et tarvitse varauskoodia - jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "OMISTAJAN KESÄDIILI".

Jos tuota hintaa ei löydy, tee uusi haku eri päivälle ja/tai hotellille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.

Hinta: 201 € / 2 hlö / vrk / junior suite
S-Etukortilla: 201 € / 2 hlö / vrk / junior suite
alkaen
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels