13.6.2022

Sokos Hotel Vaakunan piknik-kori

Voimassa: 13.6.2022 - 31.8.2022

Kesäinen Helsinki tarjoaa loistavat puitteet ihanaa piknikkiä varten. Varaa Sokos Hotel Vaakunan piknik-kori ennakkoon vastaanotosta.

Kesäinen Helsinki tarjoaa loistavat puitteet ihanaa piknikkiä varten. Varaa Sokos Hotel Vaakunan piknik-kori ennakkoon vastaanotosta ja suuntaa meidän suosittelemille piknik-paikoille! Korin hinta kahdelle on 30 €.

Korin sisältö:


Piknik-viltti, tuoremehut, pienet makeat, sandwitchit, namipussit ja hedelmät kahdelle. Lisäksi voit ottaa kahvin mukaasi.

Parhaimmat piknik-paikat Helsingissä:

Ruttopuisto


Rauhallinen Ruttopuisto viehättää. Voit katsella ympärillä kulkevia ihmisiä samalla, kun nautiskelet herkkuja suurien puiden alla. Aikoinaan Ruttopuisto oli kaupungin reunalla ja toimi hautausmaana, mutta näistä ajoista muistuttamassa ovat enää muutamat vanhat hautakivet ja ihanan korkeat vanhat puut, jotka antavat suojaa auringolta. Jos olet täällä kesällä, saatat nähdä myös hääpareja, sillä Vanha kirkko on suosittu hääkirkko.


Kaivopuisto


Kaivopuisto on suosittu piknik-paikka, eikä suotta! Suuri puisto jakautuu useisiin eri alueisiin, josta on mahdollista löytää oma rauhallinen paikka. Puiston läheisyydessä on myös kivoja kahviloita ja ravintoloita. Rantakalliolta aukeaa kauniit merinäköalat saaristoa kohti.


Suomenlinna


Suomenlinnassa löytyy kaikki edellytykset täydellistä piknik-päivää varten. Suuntaa Kauppatorilta lautalla ensin Suomenlinnaan ja etsi mieluisa paikka piknikille kalliolta tai nurmialueelta. Lämpimänä kesäpäivänä mereltä tuleva tuuli viilentää ihanasti. Piknikin lisäksi 

Hinta: 30 EUR/2 hlö
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels