2.4.2013
3 kommenttia

S-Rauta - Sinun lähirautakauppasi!

Voimassa: Toistaiseksi

S-Rauta on S-Ryhmään kuuluva, nopeasti kasvava rautakauppaketju

RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI
S-Raudasta saat edullisesti, helposti ja läheltä kaikki mitä tarvitset remontointiin ja rakentamiseen. Monipuolisesta valikoimastamme löydät oikean tuotteen moneen tarpeeseen. Myös hinta on kohdallaan: jokaisen kukkarolle löytyy sopiva vaihtoehto. Tuotevalikoima palvelee niin alan ammattilaista, kuin pienemmän remontin tekijää. Ammattitaitoiset rakennuspalvelu- ja yritysmyyjämme auttavat sinua projektin suunnittelussa.
S-Raudassa asiointi on helppoa ja sujuvaa. Myymälä on hyvin opastettu ja sopivan kokoinen. Noutomyymälästä saat rakennustarvikkeet helposti ja nopeasti suoraan kyytiin.

PINTAMATERIAALIT
S-Raudan valikoimiin kuuluu runsaasti edullisia ja laadukkaita pinta- ja sisustusmateriaaleja, kuten maaleja, laattoja, tapetteja ja lattiamateriaaleja.

PUUTARHA JA PIHA
S-Raudan yhteydessä toimii Multasormi, joka on asiantuntemuksestaan ja laadukkaista tuotteistaan tunnettu puutarhamyymälä.

Osa tuotteista tilauksesta. Valikoimat voivat vaihdella myymälöittäin. Mahdolliset rahtikustannukset eivät sisälly hintoihin. Kuluttaja-asiakkaille maksetaan kaikista myymäläostoksista Bonusta (ei koske tarjouskauppaa).

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
S-Rauta
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun S-Rauta toimipaikoista:
Ketju: S-Rauta
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Rakentaminen, Rautakauppa, Remontoiminen, S-rauta