30.6.2021

S-Etukortilla majoitut Tallinnassa 25% edullisemmin

Voimassa: 30.6.2021 - 8.8.2021

Juuri nyt onkin paras aika lähteä taas Tallinnaan virkistymään!

  • Tallinna, Sokos Hotels, Original Sokos Hotel Viru, kaupunkiloma, shoppailu

    Tallinna (Kuvaaja K. Kalda)

Värikäs kesämuoti on esillä, ravintolat kattavat pöytiin ihania herkkuja ja kaupunki on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia. Juuri nyt onkin paras aika lähteä taas Tallinnaan virkistymään! Tarjoamme S-Etukortilla majoituksen Original Sokos Hotel Virussa jopa 25% päivän hinnasta edullisemmin! Varaa huoneesi heti!
 
Original Sokos Hotel Viru, Tallinna

 

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen

 

Näin varaat:

Kirjaudu S-Tunnuksella verkkopalveluumme. Varmista, että olet liittänyt asiakasomistajatietosi tunnukseesi. Näin pääset varaamaan asiakasomistajan parhaimmalla edulla -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen täältä: Luo tunnus ».

Halutessasi voit varata huoneen myös kirjautumatta. Tutustu muihin asiakasomistajan etuihin tarkemmin täältä: www.sokoshotels.fi/fi/asiakasomistajan-edut

 

Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

 

Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan Tallinnan Sokos Hotelleista, puh. +372 6 809 300.

Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm.

 
 
 
S-Etukortilla: 38 EUR/hlö/vrk/2 hh
Alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels

Lisää aiheesta