29.6.2016
14 kommenttia

Ruoan verkkokauppa on auki!

Voimassa: Toistaiseksi

Kauppakassi-palvelu on ruoan verkkokauppa, jonka avulla voit tehdä ruokaostokset netistä juuri silloin kuin haluat. Noutopisteenä toimii Prisma Mikkola Porissa.

Kauppakassi-palvelun kautta saat myös netissä käyttöösi Prisma Mikkolan edulliset hinnat ja laajan valikoiman – yli 20 000 tuotetta.

Tilaa helposti

Kauppakassi-tilaus tehdään osoitteessa foodie.fi/prismamikkolapori. Kirjauduttuasi palveluun voit määritellä, mitä ruoka-aineita vältät tai suosit. Voit myös lisätä perheenjäseniä tiliisi, jolloin he pääsevät muokkaamaan ostoslistoja. Palvelussa on myös valtava määrä reseptejä, joiden tuotteet voit lisätä kerralla ostoskoriin!

Tilaus pitää jättää klo 24 mennessä ja se on noudettavissa seuraavana päivänä. Tilausta tehdessäsi määrität samalla ajankohdan, jolloin noudat ostokset Kauppakassin noutopisteestä Prisma Mikkolasta. Noutoaikaa on 2 tuntia ja sen voit varata jokaiselle arkipäivälle ja lauantaille klo 10-21.

Verkosta tilattavien tuotteiden myyntihinta on Prisman keräyspäivän hinnoittelun mukainen. Tämä kannattaa huomioida esimerkiksi palvelutorin lihojen ja kalojen sekä hedelmien ja vihannesten kohdalla. Jos maksat ostokset verkossa, on maksu varauksena tililläsi kunnes tuotteet on kerätty. Veloitus lähtee ostosten todellisen hinnan mukaan.

Nouda nopeasti

Ostokset noudetaan Prisma Mikkolan Kauppakassi-noutopisteeltä. Noutopisteen löydät Prisman Tampereentien puoleisesta päädystä seuraamalla Kauppakassi-opasteita Mikkolankaarella. Kun saavut vihreällä Kauppakassi-tunnuksella merkityn katoksen eteen, näet kosketusnäytön, johon sinun tulee syöttää tilausnumerosi.

Jos olet maksanut tilauksesi jo aiemmin netissä, aja autosi noutoalueelle vapaana olevaan pysäköintiruutuun. Tilauksesi tuodaan autollesi muutaman minuutin sisällä. Jos maksat ostokset vasta noutopisteessä, aja autosi noutoalueen vapaaseen pysäköintiruutuun ja siirry sisälle kassapisteeseen maksamaan, jonka jälkeen tuomme ostokset autoosi.

Tuotteiden keräily maksaa ma-to ja la 4,90 € ja perjantaisin 6,90 €. Verkkokaupassa tehdyt ostokset ja keräilymaksu kerryttävät Bonusta.

Voit tilata myös ostoksensa kotiin kuljetettuna. Kotiinkuljetuspalvelu toimii Porin ja Ulvilan alueella, noin 10 kilometrin etäisyydellä Mikkolan Prismasta. Tarkista kuljetuksen saatavuus tilausta tehdessäsi. Kuljetuksesta vastaa yhteistyökumppanimme ja siitä tulee erillinen veloitus.

Kuvassa Porin Prisma Mikkolan Kauppakassi-palvelusta vastaava Kaisa Loimupalo. Kuva: Jussi Kaartinen

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Prisma
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Prisma toimipaikoista:
Ketju: Prisma

Lisää aiheesta