1.5.2022

Retkelle Ranuan eläinpuistoon

Voimassa: 14.2.2022 - 31.12.2022

Lähde seikkailulle Lapin arktiseen eläinpuistoon Ranualle ja majoitu matkallasi Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunassa.

  • Ranua Zoo, Rovaniemi, Lapland, Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi

    Ranua Zoo

Ranuan eläinpuistossa voi ihailla 50 arktista eläinlajia metsän keskellä vuoden jokaisena päivänä. Ranuan Eläinpuistosta löytyy myös seikkailupuisto, joka kantaa nimeä Tiger Park –Tiikeripuisto. Puiston yhteydessä on myös pienten lasten osio Farm – aktiviteettipuisto. Tiikeripuistossa Sapelihammastiikereiden reviirillä tornit nousevat korkeuksiin, tiikereiden pesään. Korkeimmat rakenteet huitelevat lähes 10 metrissä. Taitoreitillä voi harjoitella liikeratoja ja hypätä tiikerinloikkaan. Perheen pienemmät viihtyvät maatilan alueella. Maatilalla voi leikkien oppia uusia asioita maatilan töistä. 

Perhepaketti sisältää majoituksen Original Sokos Hotel Vaakunassa Rovaniemellä ja seikkailulipun Lapin arktiseen eläinpuistoon Ranualle.

Tarkista Ranua Zoon aukioloajat ja mahdolliset rajoitukset ja muut lisätiedot tästä


Voimassa 31.12.2022 asti

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Alk. 185 €/perhe/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus 2 aikuiselle ja 2 lapselle (3 - 14 v.)
  • aamiainen
  • asiakassauna
  • sisäänpääsy Ranuan eläinpuistoon 2 aikuiselle ja 2 lapselle (4 - 14 v.).
     

Näin varaat osoitteessa www.sokoshotels.fi: 

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi palvelut ja lisätuotteet perhelippu Ranuan eläinpuistoon. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Huom! Edullisimman hinnan saat esille kirjautumalla sivuille, jolloin saat käyttöösi kirjautuneen asiakasomistajan hinnat.
 

Lisätiedot: 

Hotellin myyntipalvelu, puh. 020 1234 695. Puhelun hinta: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

S-Etukortilla: 185 EUR/perhe/vrk/2 hh
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels