16.6.2022

Rentoudu Virun saunallisessa junior sviitissä - vieraidemme suosikkihuoneessa

Voimassa: 16.6.2022 - 31.10.2022

Kesä on paras aika hemmotteluun! Nauti Tallinnan -matkallasi pikkasen luksusta!

  • Saunallinen Junior Suite

  • Saunallinen Junior Suite Twin

Tilavasta Junior Suite -huoneesta avautuu upea Tallinnan kaupunkinäkymä. Kysy henkilökuntamme lomavinkkejä ja katso jo lintuperspektiivistä, mistä suunnasta haluat aloittaa kaupunkiin tutustumisen! Mutta emme ihmettee, vaikket haluaisi lainkaan poistua tästä huoneesta. Ei ole vältämättä tarpeenkaan: näkymän ansiosta koko Tallinna on kämmenelläsi, ja kaiken kruunaa oma, yksityinen sauna. Viihtyisät yhteiset luksushetket on taattu!
 

Original Sokos Hotel Viru, Tallinna

Jopa -25% päivän hinnasta kirjautuneelle asiakasomistajalle S-Etukortilla. 

 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus
  • runsas aamupala
 
Näin varaat:
Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme. Näin pääset hyödyntämään asiakasomistajan parhaan edun -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista.
 
Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
 
Lisätietoja:
Original Sokos Hotel Virun myyntipalvelusta viru.reservation@sok.fi tai +372 680 9300. 
 
S-Etukortilla: -25%
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels