1.6.2021

Pöytä on katettu isoilla ideoilla

Voimassa: 1.6.2021 - 4.7.2021

Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna uudistuu. Osallistu nimikilpailuun, voit voittaa itsellesi ja ystävillesi herkullista aikaa yhdessä!

  • Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna saa uudet tapahtumatilat .

    Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna saa uudet tapahtumatilat

Savonlinnan Seurahuoneella tapahtuu. Täysin uudet tilat valmistuvat vauhdikkaasti entiseen Mefistoon. Monien muistoissa lämpimän hehkun aikaansaava Mefisto lakkaa olemasta tanssiravintola ja muuttaa muotoaan. Savonlinna saa modernit, tyylikkäät tilat kokoontumisiin ja juhlien järjestämiseen, tarjoten kaiken tarvittavan saman katon alta. Uusiutuva Savonlinnan Seurahuoneen toinen kerros palvelee kaupunkilaisia ja kauempaa tulevia torin laidalla, keskeisimmällä paikalla täydentäen Seurahuone-elämystä.

Uudistuksen myötä syntyy monikäyttötila, jota voidaan käyttää vaikkapa juhlien, kokousten ja kokoontumisten pitopaikkana, tilat muuntuvat tarpeen ja toiveiden mukaisesti. Maukas aamiainen järjestetään jatkossa toisessa kerroksessa ja tiloihin tulee open-kitchen ruokakurssien ja kulinarististen elämysten järjestämiseen. Seurahuoneelle kokoonnutaan entistä useammin yhteen hyvä ruoan, musiikkielämysten, stand upin ja muiden live-elämysten äärelle. Uuteen tilaan mahtuu kokonaisuudessaan 160 henkeä ja siinä on lasiovilla erotettava 40-60 hengen kokoustila.

Uudistus mahdollistaa uusien tilojen yhdistämisen video- ja äänitekniikan avulla hotellin aulatiloihin ja Othello sekä Pihlaja kabinetteihin. Näin saadaan upea useamman sadan henkilön kokonaisuus sisätiloihin, lisänä sisäpihan yli 300 paikkainen terassi.

Melkein nimeä vaille valmis

Nyt tarvitsemme sinua! Kerro meille mikä nimi sinusta sopisi uudelle tilalle ja kokoustilalle. Voit voittaa itsellesi ja viidelle ystävällesi sushi-illan jossa pääsette perehtymään sushin valmistuksen saloihin. Voittaja saa myös käyttöönsä saunan Savonlinnan sataman katolta ja yöpymisen kahdelle hengelle aamiaisineen.

Osallistu nimiehdotuksella sosiaalisessa mediassamme osoitteessa: https://www.facebook.com/seurahuonesavonlinna tai lähetä nimiehdotus ja tarina nimen takaa osoitteeseen: kilpailu.suur-savo@sok.fi 4.7. klo 21 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikoista:

Lisää aiheesta