14.6.2022

Porin Vaakunan upea sviitti

Voimassa: 14.6.2022 - 14.8.2022

Nauti ylellisyydestä Porin Vaakunan sviitissä yöpyen!

Sviitistä tulee ensimmäisenä mieleen hemmottelu ja ylellinen yöpyminen, mutta miten olisi innovatiivinen tiimipalaveri sviitissä, polttarisviitti, etkot sviitissä, naisten ilta sviitissä, hääyö tai vaikkapa baby shower sviitissä? Yö sviitissä on myös upea lahja! Sviitissämme on oma sauna, joten saunailtakin onnistuu.
 
Muhkeat erityisleveät sängyt ja ilmastointi takaavat levolliset unet. Luksusta tuovat muhkeat aamutakit sekä pehmeät kylpytossut. Huoneessa odottava kylmä kuohuviini (24,90€) tai seuraavan aamun huoneeseen tarjoiltu aamiainen (18€/hlö) viimeistelevät sviittikokemuksen. 
 

Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori

Jopa -25 % Päivän hinnasta kirjautuneelle asiakasomistajalle S-Etukortilla
 
Hintaan sisältyy:
· majoitus
· aamiainen
· asiakassaunan käyttö
 
Näin varaat:
Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme. Näin pääset hyödyntämään asiakasomistajan parhaan edun -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista.
 
Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Porin Vaakunan henkilökunnan sviittivinkit:
  • Hääpäivä hemmotellen
  • Polttarit tyttöjen kesken
  • Innovatiivinen tiimipalaveri
  • Pikkujoulujen etkot
  • Staycation-yllätys
  • Luksusta arkeen muuten vain!
Lisätietoja:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 029 004 2022 (ark. klo 8-16) tai sales.pori@sokoshotels.fi
 
Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm, 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.
 
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels