7.5.2019

Perhekivaa Vaasassa

Voimassa: 7.5.2019 alkaen

Vietä aikaa auringossa meren äärellä tai leikkipuistoissa. Tekemistä on koko perheen makuun. Tervetuloa Original Sokos Hotel Royal Vaasaan!

 • Original sokos hotel royal vaasa zip park

  Zip Adventure Park

 • Original sokos hotel royal vaasa raippaluoto

  Raippaluodon silta

 • Original sokos hotel royal vaasa tropiclandia

  Tropiclandiassa pääsee liukumäkiin

 • Original sokos hotel royal vaasa leikkihuone

  Leikkihuone

 • Original Sokos Hotel Royal Vaasa Wazaca Leikkitila

  Wazaca Leikkihuone

Royal Vaasan kesä huomioi lapset. Royal Vaasa toivottaa tervetulleeksi perheen pienimmätkin. Huonevaihtoehdoista löytyy majoitus jopa viisi henkiselle perheelle ja yhdistelmähuoneisiin majoittuu vieläkin isompi perhe. Uima-allas on käytössä suurimman osan päivää ja leikkihuone kutsuu pieniä leikkijöitä.

Ravintolat ovat ottaneet perheen pienimmät huomioon jo aamupalasta lähtien. Kaikista ravintoloista löytyy lapsia miellyttäviä vaihtoehtoja ja menyitä. Mitäpä jos ihan ruokailisit minibussissa? Frans & Nicolessa ja Wazacassa on oma leikkitila perheen pienimmille.

Museokohteet houkuttelevat kokemaan, niin mennyttä, kuin nykyistäkin maalaiselämää. Kaupungin ulko- sekä sisäleikkipuistot taas väsyttävät virkeimmänkin vierailijan. Edvininpolku on nuorille seikkailijoille mieluisan jännittävä ja taiteen täyttämä luontopolku lyhyen ajomatkan päässä keskustasta.

Suosituin ja isoin ulkoleikkipuisto sijaitsee Onkilahden kupeessa. Laivapuistona tunnettu Onkilahden leikkipuisto on erittäin suosittu niin isompien kuin pienempienkin lapsien keskuudessa. Toinen henkilökuntamme suosittelema koko perheen ulkoalue on Edvininpolku ja sen leikkialue, josta NauravaNappi on kirjoittanut hyvin.

Isommille lapsille ja lapsenmielisille aikuisille loistava vaihtoehto on Vaskiluodossa sijaitseva seikkailupuisto Zip Adventure Park.

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Hinta alkaen 44 €/hlö/vrk/2 hh:ssa
 
Hintaan sisältyy:
 • majoitus
 • aamiainen
 • asiakassaunan ja uima-altaan käyttö
 
 
Näin varaat verkkosivuiltamme:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot ja saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.
 
 
Lisätietoja:
Myyntipalvelu Original Sokos Hotel Royal Vaasa, puh. +358 (0) 10 7840010, sales.royalvaasa@sokoshotels.fi. Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 8.00 - 17.00. Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35snt/puh + 12,09 snt/min.
 
Hinta vaihtelee päivän mukaan.
 
Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35snt/puh + 12,09 snt/min.
S-Etukortilla: 44 EUR/hlö/vrk/2hh
Alkaen
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels