3.12.2018

Pe 14.12. Pikkujoulut feat Spekti & Supreme Djs @Calle NIghtclub Kokkola

Voimassa: Toistaiseksi

Tänäkin vuonna joulu saapuu Kokkolaan reippaan viikon ajoissa, laskin aivan itse! Perjantaina 14.12. Callessa vietetään Supremen ja Mellakan yhteisiä vahvasti terästetyn glögin katkuisia, ainakin pienesti tuhmia pikkujouluja tarjoten kaupungin kovimmat bileet ja esiintyjät!

★ LIVE: SPEKTI 
★ SUPREME DJs: TOMMY DEEM, INGLORIOUS BASSTERDS
★ HOSTED BY ★
BAD SANTA PUUHIS & PUUHIKSEN ENKELIT

Illan pääesiintyjänä lauteille nousee listaykkösiä ja platinaa tiputellut Spekti. Miehen biisit ovat streamanneet useita miljoonia ja taas miljoonia kertoja ja törkeitä hittejä tulee riittämään keikan alusta loppuun saakka. Ei muutakuin tonttulakki päähän, manteli puuroon, juomalaulu soimaan ja vaikka junalla kohti Callea todistamaan Macho Fantasticon keikkaa, koska hei tänään me lennetään, vedetään täysillä päätyyn ja homma lähtee taatusti hanskast, koska miks me lopetettais. Olot, ne ovat vaan huomisen huolia!

Tottakai live-vetojen lisäksi Supremen residentit Tommy Deem & Inglorious Bassterds pitävää myös huolen, että tanssilattialla riittää menoa ja meininkiä aina aamuun asti. Luvassa kaupungin hulluimmat pikkujoulut ja saamme myös itse pukin ihanien tonttutyttöjen kanssa bileisiin juhlimaan kanssamme. Oletko sinä ollut kiltti vai tuhma?

Laita perjantai 14.12. kalenteriin ylös, tonttulakki päähän ja tule kanssamme viettämään pikkujouluja!

Ovet aukeavat klo 23, liput ennakkoon Amarillo Kokkola 8€. Ovelta 8€ S-Etukortilla. 10€ norm.

Tapahtuman ajankohta:
14.12.2018
Hinta: 10 EUR
S-Etukortilla: 8 EUR
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Ilta- ja viihderavintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Ilta- ja viihderavintolat toimipaikoista: