21.6.2021

Maisemaristeily höyrylaivalla

Voimassa: 1.7.2021 - 20.7.2021

Nostalginen höyrylaiva vie sinut maisemaristeilylle Pyhäselälle! S-Etukortilla saat liput edullisempaan asiakasomistajan hintaan Joensuun Vaakunasta.

Matkailuyritys Vip Cruise tuo höyrylaivaristeilyt tänä kesänä myös Joensuuhun! 1,5 tuntia kestävät maisemaristeilyt Pyhäselällä ovat saatavilla pe 9.7. sekä ti 20.7. tasalähdöin klo 11, 13, 15 ja klo 19 Joensuun matkustajasatamasta. 

S/s Savonlinna on rekisteröity 99 matkustajalle. Aluksen pääkannella on keittiö, ruoka- ja naistensalonki sekä wc. Yläkannella on 12 kahden hengen hyttiä, tupakkasalonki, kapteenin hytti, ruorihytti, kaks wc:tä ja suihkuhytti. Ruumassa on kokous-, koulutus- ja näyttelytila. Laivalla on kahvila, baari ja lounasravintola.

Maisemaristeilyt (1,5h) S-Etukortilla hintaan 20€/aikuinen (norm. 25€) ja 10€/lapsi (norm. 12,5€) Joensuun Vaakunan vastaanotosta tai suoraan laivalta ostettuna. 

 

Normaalihintaiset maisemaristeilyliput ja reittimatkat myynnissä VipCruisen nettikaupassa: www.saimaashop.com

HUOM! S-Etuhintaiset pidemmät reittimatkat (Savonlinna-Joensuu-Savonlinna) varattavissa edullisempaan hintaan vain sähköpostilla suoraan Vip Cruiselta: info@saimaashop.com 

Lisätiedot Vip Cruisen nettisivuilta: https://www.vipcruise.info/ 

 

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels

Lisää aiheesta