12.6.2022

Luxusta lomailuun Loft-huoneessamme Lahdessa

Voimassa: 12.6.2022 - 31.8.2022

Ainutlaatuinen hotellikokemus Loft-huoneessamme! Kaksikerroksiset huoneemme takaavat hotellielämyksen.

  • LOFT, perhe, Lahti, sviitti Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

    Ainutlaatuiset Loft-huoneemme

  • Huikaiseva huonekorkeus

  • Laadukkaat kerrossängyt

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Lahti

Luksusta hotelliyöhön tarjoaa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen Loft-huoneet. Olet kaksin, kolmisin tai neljän matkaajan voimin reissussa, niin Loft-tarjonnasta löytyy yöpymiselle ratkaisu. Ainutlaatuiset kaksikerroksiset huoneet tarjoavat maulla sekoitettuna rustiikkia, harmoniaa ja nykypäivää. Huoneissa on huikaiseva seitsemän metrin huonekorkeus. Nauti hotellikokemus, jossa on ripaus taikaa ja ylellisyyttä. Tutustu tarjontaamme huoneet-sivustolla www.sokoshotels.fi/fi/lahti/sokos-hotel-lahden-seurahuone/huoneet ja varaa mieleisesi. Loft-tason huoneita on Seurahuoneella 15 kappaletta.

Jopa -25 % Päivän hinnasta kirjautuneelle asiakasomistajalle S-Etukortilla.

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen 
  • saunavuoro varaustilanteen mukaan Loft Housen puolella

Näin varaat:

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme. Näin pääset hyödyntämään asiakasomistajan parhaan edun -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista.
Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

 

Lisätietoja:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. xxx

Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm, 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

S-Etukortilla: -25 %
Jopa
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels