4.5.2020

Konferenssitarjous 2020 Tallinnassa

Voimassa: 1.5.2020 - 30.12.2020

Loppukesä ja syksy ovat ihanteellista aikaa suunnitella työkavereiden kanssa iloisia hetkiä ja kerätä innoittavia ajatuksia tulevaa varten. Tuo tiimisi ideoimaan Tallinnaan!

Loppukesä ja syksy ovat ihanteellista aikaa suunnitella työkavereiden kanssa iloisia hetkiä ja kerätä innoittavia ajatuksia tulevaa varten. Ja onhan yhteinen matka ulkomaille aina vähän enemmän! Erityisesti poikkeuksellisena vuonna 2020, kun toimitaan uusilla säännöillä. Niistä ei Virussa tingitä. Kiinnitämme erityistä huomiota turvallisuuteen ja hygieniaan. Hotelli on myös vauhdilla uusiutumassa sekä palveluiden osalta että fyysisesti. Kevään aikana valmistui uniikki superior-hotellisiipi. Kesän alussa tervehtii vieraitamme täysin uudistetut vastaanotto- ja aamiaispalvelut. Elämä on vähitellen palaamassa ennalleen ja kaikki hotellivieraamme ovat sydämellisesti tervetulleita!

Kun järjestät vuonna 2020 konferenssikeskuksessamme päiväseminaarin, johon sisältyy lounas, tarjoamme ensimmäisen tervetuliaiskahvin ja pikkupurtavan veloituksetta! Lisäksi saat tilavuokrasta 25% alennuksen.

Majoitushinnat Original Sokos Hotel Virussa kokoustarjouksen yhteydessä alk. 73 € 1:hh ja alk. 78 € 2:hh.

Tarjous on voimassa 30.12.2020 saakka, saatavuustilanteen mukaan. Varaukset viru.reservation@sok.fi, tunnus "Seminaari 2020".

 

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels

Lisää aiheesta