30.4.2021

Keväinen reissu Torni Tampereelle

Voimassa: 30.4.2021 - 31.5.2021

Suunnitelmissa keväinen reissu Tampereelle? Meillä majoitutte mukavasti ja meiltä on vaivatonta suunnata useisiin kivoihin aktiviteetteihin lähistöllämme. Olemme koonneet parhaat Tampere vinkit!

 • Solo Sokos Hotel Torni Tampere hotellit tampere perheloma

  Kävelyretki Tammerkosken varrella

 • Solo Sokos Hotel Torni Tampere hotellit tampere muumimuseo

  Muumimuseo

 • Solo Sokos Hotel Torni Tampere hotellit tampere

  Paja Barissa lautapelejä

 • Solo Sokos Hotel Torni Tampere hotellit tampere irti maasta

  Irti Maasta -kiipeilykeskus Tullintorilla

Hauska ja aktiivinen reissu Tampereella meidän vieraanamme!

 

Tervetuloa vieraaksemme Solo Sokos Hotel Torni Tampereelle! Moro Sky Baristamme on mahtavaa ihailla Tampereen maisemia joka ilmansuuntaan ja nauttia samalla esimerkiksi herkullista jäätelöitä tai ihania mocktaileja. Koko perhe voi ihastella ohikulkevia junia sekä sisäänkäyntimme upeaa Veturi–taontateosta ja junakiskoja Paja Barissamme.

Toistaiseksi ruuan voi tilata ilman huonepalvelulisää huoneeseen, ihanan vaivatonta nauttia illallinen oman huoneen rauhassa. Ajantasaiset tiedot palveluistamme näet täältä.

Vastaanotostamme voi lainata lautapelejä huoneeseen ajanvietteeksi sekä ostaa välipalaksi herkullisia bageleita tai smoothieita.

Saunat ovat käytössä huonekohtaisella ajanvarauksella, varauksen voi tehdä sisäänkirjautumisen jälkeen, yksi varaus per huone, ei etukäteisvarauksia.

 

Tampereella on monipuolisesti tekemistä moneen makuun, tässä muutamia vinkkejä mukavaan reissuun!

 

 • Muumimuseo on aivan nurkan takana Tornista katsottuna. Tähän tietoon Muumimuseo avaa jälleen ovensa 9.5.2021, tarkista ajantasaiset aukiolot täältä.
 • Portaali on Tampereen ensimmäinen virtuaalielämysliike, jossa pääset kokemaan virtuaalitodellisuuden hankimatta kallista laitteistoa kotiisi. Tampereen Sokos Hotellien asiakkaat pääsevät kokemaan nämä upeat elämykset etuhintaan. Peliaika varataan suoraan Portaalista ja alennus annetaan paikan päällä kassalla näyttämällä hotellin avainkorttikoteloa.
 • Vakoilumuseo pääsee tutustumaan vakoilun värikkääseen historiaan. Museossa kerrotaan kattavasti vakoiluun liittyvistä asioista, kuten salakirjoituksesta, salakuuntelusta, agenttien motiiveista ja työskentelystä sekä nykypäivän tietoverkkovakoilusta. Osaa laitteista pääsee itse kokeilemaan ja museossa voi halutessaan tehdä agenttitestin.
 • Serlachius museossa avautuu uusi Banksy A. Visual protest näyttely toukokuussa. Näyttelyssä on esillä maailman kuuluisimman katutaiteilijan yli sata teosta. 
 • Pakopelit: Tampereelta löytyy useita pakopelipaikkoja kuten Room Escape, Mysteeri Tampere ja WayOut Tampere. Pakopeli kannattaa varata etukäteen ko. paikan nettisivuilta tai soittamalla.
 • Trampolin Park Wildista voi varata hyppytunnin ja pomppia trampoliineilla sydämensä kyllyydestä tai haastaa itsensä kiipeilyseinillä tai seikkailupuiston puolella. Varaa paikkasi etukäteen täältä.

 

Vastaanottomme väki neuvoo mielellään onnistuneen Tampere loman suunnitellussa ja vastaanotostamme on saatavilla Tampereen keskustan kävelykarttoja sekä esitteitä. Tampereen reissua suunnitellessa kannattaa myös vierailla Visit Tampereen sivuilla.

 

Tervetuloa viettämään rentouttavaa reissua meille!

Hinta sisältää:

 • Majoituksen Solo-huoneessa
 • Herkullisen Solo-aamiaisen
 • Asiakassaunan ja kuntosalin käytön 

Myös väliovellisia huoneita saatavilla, varmistathan saatavuuden vastaanotostamme. Perheen pienimmille pinnasänky huoneeseen veloituksetta tilauksesta.

Tiedustelut ja varaukset:
Varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-Etukortilla. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä.

Lisätietoja: Tornin vastaanotto 020 1234 634 tai torni.tampere@sokoshotels.fi

S-Etukortilla: 111 EUR/vrk/2 hh
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels

Lisää aiheesta