10.5.2022

Kesäloma Turun Seurahuoneella?

Voimassa: 14.5.2022 - 31.8.2022

Hemmottelua ja kuplia kesäisessä Turussa? Lähde Turkuun ja varaa huone lempihotellistasi Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneelta?

  • Aurajoki Turku

Miltä kuulostaisi hemmotteleva vierailu Turun Seurahuoneella?

Tule ihastumaan ja löytämään juuri sinun lempihuoneesi. Nautiskele kesällä Turun uniikin kaupunkikulttuurin tunnelmasta. Nauti boutiquehotellimme eläväisestä elämästä. Siemaile lasillinen kuplivaa kortteliterassillamme Gunnar Backyardissa tai herkuttele pitkän kaavan mukaan! Lähde kävelylle tunnelmalliseen Aurajokirantaan, piknikille Turun taidemuseon mäelle, käy konsertissa tai teatterissa ja tutustu erilaisiin designmyymälöihin keskellä Turkua.

Kesäinen Turku tarkoittaa ainakin sitä, että jokiranta kuhisee tunnelmaa, kaupunki täyttyy erilaisista tapahtumista ja spontaanit seikkailut kutkuttavat. Tulethan pian vieraaksemme nauttimaan hemmottelustamme Lempihotelliisi! Heittäydy hellään hoivaamme, me palvelemme sinua huolella!

Tutustu kesän erilaisiin tapahtumiin osoitteessa: Kissmyturku.fi

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

hinta alkaen S-Etukortilla  73 €/hlö/vrk/ 2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna
  • kuntohuoneen käyttö

 

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

Näin varaat:

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme. Näin pääset hyödyntämään asiakasomistajan parhaan edun -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista.

Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

 

Varaukset ja lisätiedot:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 010 786 6000.

Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

 

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Humalistonkatu 2, 20100 Turku

Puh. +358 10 786 4000

 

S-Etukortilla: 73 EUR/hlö/vrk/2 hh:ssa
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels