2.7.2021

Käyntikohteeksi ehdottomasti Savonlinna

Voimassa: 16.6.2021 - 31.8.2021

Kesäkaupunkien ykkönen Savonlinna toivottaa siut lämpimästi tervetulleeksi!

  • Savonlinna, kesä, Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna, perheloma, Saimaa, vesille, vesiaktiviteetit, risteilyt, Olavinlinna

    Tervetulloo Savonlinnaan ja Seurahuoneelle!

  • Olavinlinna Kyrönsalmensillalta kuvattuna

  • Tyyni Savonlinnan Matkustajasatama

  • SUP-lautailua auringonlaskuun

Savonlinnaa ei turhaan valittu viime vuonna Suomen parhaaksi kesäkaupungiksi!

Täällä on kaikki mukavan lähellä, aivan käden ulottuvilla!

Upeaan Olavinlinnaan tutustuminen mielenkiintoisella opaskierroksella kuuluu ilman muuta asiaan, samoin tutustuminen mittavan uudistuksen jälkeen kesäkuun alussa avattuun Riihisaari - Saimaan luoto-ja museokeskukseen vaihtuvine näyttelyineen.
 
Vesielementti on Savonlinnassa kaikkialla upeasti läsnä, Savonlinna on saarille rakennettu kaupunki ja Savonlinnalla on rantaviivaa enemmän kuin Espanjalla!
 
Maisemaristeilyt perinteisillä höyrylaivoilla tai pienemmillä moottorilaivoilla on ehdoton must.  Kesäkuun alusta elokuun loppuun risteilyjä lähtee vähintään joka tunti klo 10 - 18 (19).
Lisäksi teemaristeilyjä tehdään moottorilaivoilla useita mm. norppabongauksen, merirosvoristeilyn tai vaikka sienientuntemuksen teemalla, juhannuskokkoja ja Pyhän Olavin ilotulitusta katsomaan ja uusimpana Kadonnutta Savonlinnaa etsimässä-teemaristeilyt ss Punkaharju-laivalla.
 
Omatoimiseen vesillä liikkumiseen on Savonlinnassa myös huikean hienot mahdollisuudet!  Välinevuokrauspisteitä on keskustassa Seurahuoneen lähellä useampia,  joista saat vuokralle SUP-laudan, kanootin, polku-, soutu- tai moottoriveneen ja menoksi vaan!
Ihania pieniä saaria, luotoja, kanavia, salmia ja siltojen alituksia on upeasti tarjolla!
Missä muualla muka pääset vesille vaikka suppailemaan aivan kaupungin ydinkeskustassa ja voiden välillä pistäytyä torille lörtsykahville!?
Vahva suositus vesillä liikkumiseen Savonlinnassa!  Opastettujakin melontareissuja tarjoaa mm. Activitymaker.
 
Uimaan pääsee melkein joka kolkalta myös lemmikin kanssa!
 
Savonlinnan hieno erikoisuus on myös kaupunkisoutuveneet, joita voi kuka vaan varata veloituksetta käyttöönsä Sääminki-seuran nettilinkistä.
 
Vesielementtiä ei unohdeta myöskään ruokaillessa, sillä Seurahuoneen Muikkuterassin voissa paistetut muikut pitää ehdottomasti myös nauttia 6.krs terassilta avautuvien upeiden maisemien kera.
 
Tervetulloo Savonlinnaan!
Täällä myö teitä jo ootellaan!
Huonevaraukset meille Savonlinnaan teet kätevästi Sokoshotels.fi

 
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels

Lisää aiheesta