10.6.2021

Kaupunkijuhannus Tapiola Gardenissa

Voimassa: Toistaiseksi

Tule viettämään rentoa kaupunkijuhannusta Tapiola Gardeniin!

  • Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Vietä hauska ja rentouttava kaupunkijuhannus meidän vieraanamme!

Kesäinen Espoo tarjoaa monipuolisesti tekemistä kaupungissa sekä lähiympäristössä:

Aivan hotellimme vieressä sijaitseva Tapiolan keskusallas kutsuu sinut nauttimaan kesäpäivästä. Keskusaltaan kahvilasta saa vuokrattua sup-lautoja ja siipiratasveneitä. Hotellimme lähellä on useita luonnonkauniita uimapaikkoja, kuten esimerkiksi heti Keilaniemessä sijaitseva Karhusaaren uimaranta. Vuokraa hotellilta pyörä, ota uimapuku ja pyyhe mukaan ja ei kun rannalle! Otaniememessä sijaitseva Laguuni on iso vesiurheilukeskus ravintolalaiturin kera. Laguuni sijaitsee vain lyhyen matkan päässä hotelliltamme, ja siellä pääsee nauttimaan muun muassa wakeboardingista, leijalautailusta sekä melonnasta. Juhlajuomat nautitaan kauniilla terassillamme.

 

Jos kuitenkin juhannuksen keli onkin kurja - ja miksei muutenkin - voi juhlat siirtää sisälle:

Kaikissa huoneissamme on chromecast, eli voit katsella lempileffan tai sarjan oman huoneen rauhassa, tilata lähiravintoloista ruokaa "kotiovellesi" ja hieman juhlajuomaa aulabaarista. Illan kruunaa asiakassaunamme leppoisat löylyt ja virkistävä pulahdus altaaseen. Löylyistä nautit turvallisesti oman huonekuntasi kesken, varaamalla oman sauna-ajan sisäänkirjautuessasi. Meiltä löytyy reilusti myös kylpyammeellisia huoneita, mikäli haluat pulahtaa rentouttavaan vaahtokylpyyn.
 

Kirjautumalla sivuillemme, saat jopa -25% Päivän hinnasta! Ei ennakkomaksua ja kuluton peruutusmahdollisuus tulopäivään klo 18 mennessä – pätee molempiin alennuksii

Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo

alk. 81 €/vrk/2hh

Hinta sisältää:

majoituksen

aamiaisbuffetin

Kuntosalin, sauna- ja allasosaston käytönNäin varaat sivuilta www.sokoshotels.fi:

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot ja merkitse S-Etukortti. Et tarvitse varauskoodia. Kampanjahinta -20% näkyy nimellä "Kampanjahinta S-Etukortilla".

-25 % alennuksen saat kirjautumalla ensin S-tunnuksella sokoshotels.fi-sivustolle. Kirjautuneen asiakasomistajan hinta -25% näkyy nimellä "Nettihinta S-Etukortilla".

Jos sinulla ei ole vielä S-tunnusta, niin voit luoda sen täältä: Luo tunnus »

Ei ennakkomaksua ja kuluton peruutus klo 18 mennessä.

Hinta: 81 EUR/vrk/2hh
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels

Lisää aiheesta