7.11.2019

Jouluostoksille Helsinkiin!

Voimassa: 7.11.2019 - 19.12.2019

Tule jouluostoksille Helsinkiin ja vieraile jokavuotisilla Tuomaan Markkinoilla. Majoitut mukavasti Original Sokos Hotel Albertissa vain kivenheiton päässä ostospaikoista!

  • Krista Keltanen / Visit Helsinki

  • Jussi Hellsten / Visit Helsinki

Tule jouluostoksille Helsinkiin ja tee parhaimmat löytösi lähistöllä sijaitsevista kaupoista ja ostoskeskuksista. Ethän unohda jokavuotisia Tuomaan Markkinoita, josta löydät parhaimmat jouluherkut, laadukasta käsityötä sekä joulusaunan. Samalla majoitut mukavasti Original Sokos Hotel Albertissa. Parhaat ostospaikat ovat vain kävelymatkan päässä, mutta ostoskassien käydessä raskaaksi pääset raitiovaunulla lähes hotellin ovelle saakka. Ostospäivän päätteeksi voit nauttia lämmintä glögiä hotellimme aulabaarissa.

Original Sokos Hotel Albert, Helsinki

Huone alk. 54 €/vrk/hlö/2hh

Hinta sisältää:

  • majoituksen
  • asiakassaunan
  • herkullisen buffet-aamiaisen

Näin varaat nettisivuiltamme:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse ennakkomkasajan etuhinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. araus tulee maksaa ennakkoon, eikä sitä voi kuluitta muuttaa tai perua. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.


Lisätiedot:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 638.

Puhelun hinta 020 -alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän Omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä. Tarjous on voimassa 18.12.2019 saakka.

S-Etukortilla: 59 EUR/vrk/hlö/2hh
Alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels