15.6.2022

Hemmottelua Vaasan kattojen yllä

Voimassa: Toistaiseksi

Vietä ihana hemmotteluloma ylimmän kerroksen sviitissä.

  • loma suite sviitti kesäloma tarjous vaasa royal

Royal hotellin saunalliset sviitit sijaitsevat 10. kerroksessa Vaasan kattojen yllä.

Sviiteissä on erillinen makuuhuone leveällä parivuoteella ja olohuone. Huoneissa löytyy hemmottelevat kylpytuotteet, kylpytakit ja tossut. Lisäksi voit kiehauttaa itse omat kahvit erikoiskahvinkeittimellä. 

Huoneissa on levitettävä sohva ja huoneen voi yhdistää viereisen standard -huoneen kanssa combihuoneeksi, joten mukaan mahtuu useampikin henkilö.

 

Hintaan sisältyy:
 
· majoitus
· aamiainen
· asiakassaunan ja uima-allasosaston käyttö
 
 
 
Näin varaat:
 
Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme. Näin pääset hyödyntämään asiakasomistajan parhaan edun -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista.
Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
 
 
Lisätietoja:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234619
Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm, 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.
S-Etukortilla: -25%
Jopa
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels