21.6.2022

Hemmottelua Ilveksen uudistetuissa sviiteissä

Voimassa: Toistaiseksi

Nauti Tampereen vierailustasi tyylillä uniikeissa sviiteissämme.

  • Tammela sviitti

  • Presidentin sviitti

  • Tammela sviitti

  • Presidentin sviitti

  • Tammela sviitti

  • Presidentin sviitti

Tule nauttimaan uudistetuista sviiteistämme Tampereen maamerkkinäkin tunnettuun Original Sokos Hotel Ilvekseen. 

 

Sviittimme ovat 34 neliöisiä ja jakautuvat erillisiin makuu- ja oleskeluhuoneisiin, sekä upeaan kylpyhuoneeseen. Jokaisessa huoneessa on oma parveke. Sviitit ovat nimetty Tampereen kaupunginosien mukaan graniitinharmaasta "Pyynikistä" syvänsiniseen "Ratinaan". Huoneet sijaitsevat kerroksissa 3 ja 4. 

Presidentin sviitti sijaitsee kerroksessa 18 ja sieltä aukeaa upeat näkymät Tampereen kattojen ylle.Tämä 75 neliöinen sviitti jakautuu makuuhuoneeseen, ruokailu- ja oleskelutilaan ja hulppeaan kylpyhuoneeseen. Huone on mahdollista yhdistää erilliseen 20 neliöiseen huoneeseen. 

 

Hintaan sisältyy:

  • Runsas ja herkullinen buffet aamiainen
  • Asiakas saunojen ja allasosaston käyttö aukioloaikojen puitteissa
  • Kuntohuoneen käyttö aukioloaikojen puitteissa

 

Näin varaat:

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme. Näin pääset hyödyntämään asiakasomistajan parhaan edun -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista.

 

Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

 

Lisätietoja:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 631

Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm, 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

S-Etukortilla: -25%
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels