1.9.2021

Hääsviitit Original Sokos Hotel Villassa

Voimassa: 1.8.2021 - 27.12.2021

Onko etsinnässä täydellinen majoituspaikka, täydellisen hääpäivänne jatkoksi? Vai etsittekö kohdetta häämatkalle? Tunnelmallisen hääyön tai häämatkan voitte viettää sviiteissämme Tampereella.

  • sokos hotel villa hääyö

Ihastuttava ja romanttinen hääyö vietetään Tampereen Original Sokos Hotel Villassa, vanhan viljamakasiinin hienossa tunnelmassa. Valitse joko kaksikerroksinen Tornisviitti tai viihtyisä juniorsviitti. Hääsviittimme tarjoavat teille täydellisen häiden jälkeisen piilopaikan maailmalta, jossa voitte nauttia toisistanne ja häähumusta hieman pidempään. Kaikissa huoneissamme on televisioihin asennettu Chromecast, joten voitte viettää aikaa kuuntelemalla lempimusiikkianne tai katselemalla elokuvia, jos vain toistenne seuralta maltatte.

Haluatteko extra hemmottelua hääyötänne varten? Miltä kuulostaisi kupliva juoma tai makunne mukaan joko suolainen tai makea naposteltava pitkän juhlapäivän jälkeen? Meidän kauttamme voitte myös tilata kauniit ruusut huoneenne koristeeksi tai tulevan puolison yllätykseksi. Meistä on ihanaa, jos voimme auttaa omalta osaltamme luomaan teidän tärkeästä päivästänne ikimuistoisen.

Sviittiämme kutsutaan Tornisviitiksi, koska se on kaksikerroksinen sviitti, jonka yläkerta on rakennettu vanhan viljamakasiinin tornin kohdalle. Huoneen yläkerrasta löydät oleskelutilan, upean saunaosaston kylpyammeineen sekä hienot näkymät Tampereen ylle. Makuuhuone muhkeine parivuoteineen sijaitsee sviitin alakerrassa. Suosittelemme varaamaan suoraan useamman yön ja vetäytymään kaksin tämän ihanan piilopaikan tunnelmaan.

Juniorsviiteissä on sohvaryhmä ja parivuode. Myös näissä hääsviiteissä on yksityissauna, jossa heität avioelämän ensimmäiset löylyt rakkaasi kanssa. Ihastu vanhan viljamakasiinin yksityiskohtiin ja hotellin skandinaavisen valoisaan sisustukseen. Juniorsviittimme sopivat erinomaisesti myös morsiammelle ja kaasoille häitä edeltäväksi yöksi. Sviitissä on riittävästi tilaa koko porukalle laittautua tärkeään päivään.

 

Katso 360 kuvat

 

Junior Suite: Kuva 1: Junior Suite ja kuva 2: Junior Suite

Torni Suite: Kuva 1: Torni Suite, kuva 2: Torni Suite ja kuva 3: Torni Suite

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels

Lisää aiheesta