12.5.2022

Golfreissu Seinäjoelle!

Voimassa: 12.5.2022 - 31.10.2022

Tervetuloa Seinäjoelle majoittumaan ja kiertämään lähialueen golfkenttiä!

  • Golfreissu Seinäjoelle!

Tule nauttimaan golfista Ruuhikoskelle!


Ruuhikoskigolf
 on kansainvälisesti tunnettu golfkenttä, joka sulautuu tyylikkääseen pohjalaiseen jokimaisemaan. Mestarisuunnittelijan Robert Trent Jones Jr. golfkenttä soveltuu kaiken tasoisille pelaajille. Matkaa kentälle on vain 9km.
 

Green Feen Ruuhikoskelle voi ostaa lisämyyntituotteistamme huonevarauksen yhteydessä tai suoraan hotellin vastaanotosta. Etuhinta 44€ / Green fee (norm. 60€).

 

Seinäjoen lähistöllä sijaitsee myös muita monipuolisia Golfkenttiä!


Tässä muutama vinkkimme:

Kuortane Golf Kuortane Golf on 9-reikäinen golfkenttä, joka sijaitsee keskellä idyllistä pohjalaista latomaisemaa. Kuortane Golf onkin valittu Suomen viihtyisimmäksi kentäksi 2021. Matkaa kentälle on noin 36km.  

Botnia Golf Kauhajoelle on onnistuttu luomaan kenttä keskelle luonnonrauhaa, jossa väylät kumpuilevat maastossa, metsässä ja pelloilla. Botnia Golf kuuluu hinta-laatu suhteeltaan Suomen kenttien parhaimmistoon. Matkaa kentälle on noin 70km.  

Härmä Golf & Academy Härmässä on monipuoliset ja tasokkaat väylät, jotka antavat haastetta myös kokeneemmille pelaajille. Lisäksi Härmägolffiin on avattu uusi huipputasoinen golfsimulaattori. Ja lähes lyönnin päästä löytyy myös elämyspuisto Powerpark! Matkaa kentälle on noin 50km.  

Ähtärin Golf Ähtärissä on 18-väyläinen golfkenttä, jonka 9 väylää on aikoinaan rakennettu historiallisen Moksun tilan ympäristöön, jonka juuret ulottuvat peräti 1500-luvulle saakka.  Matkaa kentälle on noin 87km.


Mukavia Golfhetkiä!

Hinta: 44 EUR/hlö
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels