16.11.2020

Foodoran kotiinkuljetukset nyt 0€!

Voimassa: 16.11.2020 - 30.11.2020

Marraskuussa ravintolaruokien kotiinkuljetus Foodoran kautta 0€!

Ruoan kotiinkuljetus helpoimmillaan

Foodora kerää ravintolat yhteen paikkaan, jotta ruoan tilaaminen kotiinkuljetuksella olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Saman palvelun alta sekä löydät lähimmät ravintolat että pääset tilaamaan kotiinkuljetuksella niiden ruokalistoilta juuri sinulle mieleistä ruokaa helposti ja nopeasti. Voit tilata ruoat näppärällä applikaatiolla (lataa Play Kaupasta tai App Storesta!) tai kätevästi verkossa. Nyt vain tutustumaan ja ihastumaan!
 

Miten palvelu toimii?

Syötä etusivulle haluamasi toimitusosoite, niin Foodora listaa kaikki ravintolat, jotka kuljettavat syöttämääsi osoitteeseen - olit sitten kotona tai kaverin luona. Sen jälkeen valitset mieleisen ravintolan, jonka jälkeen pääset valitsemaan annokset jotka houkuttelevat sinua (tai teitä) eniten. Tämän jälkeen voit lähettää tilauksesi, jolloin ravintola aloittaa ruokasi valmistuksen. Hetkisen kuluttua ovikello huutaa PIMPOM ja saat tuoreen ja maukkaan aterian kotiovellesi. Parasta ruokahalua!
 

Nyt vain tutustumaan foodora-palveluun ja sen tarjontaan, sillä herkullinen ruoka odottaa sinua! Tilaa ravintola-annokset maksutta kotiin asti:

 
 
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Rosso
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Rosso toimipaikoista:
Amarillo
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Amarillo toimipaikoista:
Fafa´s
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Fafa´s toimipaikoista: