11.9.2019

Elämyksellistä ruokaa rennosti fiilistellen

Voimassa: 11.9.2019 - 11.10.2019

Uudistunut Memphis on vastaus modernin, kansainvälisen ja laatutietoisen kaupunkilaisen toiveisiin.

  • Uusi Memphis Hakaniemi avattu Helsingissä

Lähdimme hakemaan listalle mielenkiintoisia makuja ja tekstuureita erityisesti Amerikan ja Aasian keittiöistä. Uusi Memphis maistuu raikkaalta, yllätykselliseltä ja – japaninkielistä ilmaisua lainaten – umamilta eli herkulliselta.

Rennolta ja monipuoliselta listalta löytyy paljon erikokoisia annoksia. Uuteen Memphikseen onkin helppo poiketa töiden jälkeen pienelle iltapalalle ja drinkille, tai sitten tulla nautiskelemaan pitkän kaavan mukaan hyvien kavereiden kanssa. Listalle on koottu paljon hauskaa ja elämyksellistä syötävää herkullisten cocktailien, raikkaiden oluiden ja laadukkaiden viinien kanssa nauttittavaksi. Ja annosten jakaminen on enemmän kuin sallittua, menu on jopa suunniteltu osittain juuri sitä varten!

Tuttujen burgerien rinnalle on tuotu runsaasti kasvisvaihtoehtoja, ja erilaisilla tuunatuilla ranskalaisilla ja salaateilla annoksista voi rakentaa juuri itselle sopivan kokonaisuuden. Tuoreet kasvikset ja yrtit ovat isossa roolissa, ja Aasia näkyy vahvasti listalla. Pehmeät täytetyt baot ja japanilaiset dumplinit ovat ehdottomia suosikkeja! Myös hiiligrillissä paistettu Char-Char Chicken on varmasti yksi tulevia klassikoita. Kanaa saa kolmessa eri koossa, mikä tekee sen helpoksi jakaa eri kokoisten ryhmien kesken. Annos löytyykin muun muassa isommalle porukalle suunnitellulta Feed us! -menulta.

Tervetuloa nauttimaan!
Keittiömestari Niko & Memphis Food Warriors

 

 

 

 

Tutustu uuteen ruokalistaan >>

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikoista: