29.6.2015
23 kommenttia

Bonusta Saunalahti 4G-liittymistä!

Voimassa: Toistaiseksi

Joko saat Bonusta liittymistäsi?

Nyt saat Bonusta Elisan Saunalahti Huoleton  4G –liittymistä. Rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluita ja viestejä sekä supernopea netti, ilman  käyttökattoa! Ei määräaikaisuutta.

Bonusta saa myös Elisan Saunalahti Tarkka 4G –liittymistä. Puhe ja viestit käytön mukaan sekä supernopea netti, ilman  käyttökattoa! Ei määräaikaisuutta.

Saadaksesi Bonusta näistä liittymistä, sinun pitää rekisteröidä jäsennumero joko netissä Asiakasomistajan tunnistautumispalvelun kautta tai Elisa myymälässä tai olla yhteydessä Saunalahden asiakaspalveluun 01019 0240 (mpm/pvm). Ma-Pe 8-19, La 10-16.30

Bonuksen kertymiseen liittyvät lisätiedot:

  • Bonusta on mahdollisuus kerryttää rekisteröitymisen jälkeen alkavalta uudelta laskutuskaudelta edellyttäen, että asiakasomistaja tai asiakasomistajatalouteen kuuluva henkilö on ilmoittanut Saunalahdelle oikean jäsen-/ asiointinumeron ja asiakasomistajajärjestelmässä on tarkistettu jäsen-/asiointinumero.
  • Bonusta kertyy edellyttäen, että koko lasku on maksettu viimeistään laskun alkuperäisenä eräpäivänä.
  • Maksettu lasku näkyy viiveellä bonuslaskennassa, pääsääntöisesti maksetut maksut siirtyvät seuraavan kuukauden bonuslaskentaan.
  • Bonukseen oikeuttavien ostojen määrä on tarkastettavissa pääsääntöisesti Saunalahden GSM-laskusta.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Elisa
Kaikki toimipaikat
Edun saat ketjun Elisa toimipaikoista:
Ketju: Elisa