23.10.2020

Ateneum-Taidemenu Belgessä 23.10.2020–14.2.2021

Voimassa: 23.10.2020 - 14.2.2021

Ateneum-Taidemenu sisältää Magnus Enckell -näyttelyn inspiroiman menun sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon tai museokortin haltijoille edun museokauppaan.

  • Ateneum-Taidemenu Magnus Enckell ravintola Belgessä Helsingissä

Ateneum on suljettu koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Taidemenut ovat myynnissä ravintoloissamme myös sulun aikana ja näyttelyyn on mahdollista tutustua jälleen Ateneumin avauduttua. Magnus Enckell -näyttely jatkuu aina helmikuulle 2021 saakka. Tarkasta Ateneumin museokaupan aukiolo osoitteesta ateneum.fi.

Ateneumin taidemuseon ja HOK-Elannon ravintoloiden tarjoama tyylikäs Ateneum-Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan ravintolassa sekä pääsylipun Ateneumiin, jossa on esillä Magnus Enckell -näyttely 14.2.2021 asti. Museokortin haltijoille on tarjolla etu Ateneumin museokauppaan. Lipun arvo on 15–17 € ja lippu on voimassa näyttelyn loppuun asti.

Belgen Taidemenu on elegantti kattaus talvisia makuja. Valitse vaikkapa samettinen kurpitsakeitto ja herkulliset siiderisimpukat. Ja mikäli haluat, kruunaa suklaamarkiisi täydellisen makujen taidehetken.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Katso menu >>

Tee pöytävaraus >>

Katso museokorttietu >>

Lue näyttelystä >>

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut pubit ja baarit
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut pubit ja baarit toimipaikoista: