14.9.2021

Aktiivimatkailijan syyslomalle Savonlinnaan

Voimassa: 15.10.2021 - 31.10.2021

Tule viettämään aktiivimatkailijan syysloma aina kauniin Saimaan rannalle Savonlinnaan ja varaa hotelliloma nyt!

  • Syysloma, Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna, perheloma, syksy
  • Syysloma, Sulosaari, Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna, syksy
  • Syysloma, Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna, syksy

    Puolukat

Syysloman hotelliyöt Savonlinnassa alkaen 89€/vrk yhden tai kahden hengen huoneessa

 

Tule viettämään aktiivimatkailijan syysloma aina kauniin Saimaan rannalle Savonlinnaan ja varaa hotelliloma nyt!

Savonlinna tar­joi­lee lois­ta­van kat­tauk­sen puu­haa lo­ma­lai­sil­le: Olavinlinnaan ja Saimaan Luontokeskus Riihisaareen on vain pieni kävelymatka rantaraittia pitkin ja matkan varrelle osuu kätevästi pienenpien ikisuosikki Pikku Kakkosen leikkipuisto. Kävelymatkan päässä on myös Sulosaari keskustan ihana ulkoilualue laavuineen ja uimahalli Pikku-Saimaa ve­si­liu­ku­mä­ki­neen. Activity Makerillä upeat retket pyöräillen, meloen, tai sähköpotkulautaillen sekä pakohuoneet ja Megazone. Padelin pelaajille Padelzone Savonlinna tarjoaa lähellä huippukentät ulkona ja sisällä!

Elo­ku­va­teat­te­rit Killa ja Olavi, sekä Savonlinnan kaupunginteatterin tasokkaat teatteriesitykset Savonlinnasalissa ovat kaik­ki niin ikään myös hotellin lähellä. 

Jos tykkäät pyöräillä, niin hotellilta saat veloituksetta lainaksi Jopon tai Wheelström sähköfillarin ja reviiriä pääsee laajentamaan vaivattomasti. Omatoimiselle kaupunkiseikkailijalle Visit Savonlinna on koostanut kivat Siltojen Savonlinna-kävelykierros ja Siltojen Savonlinna- pyöräilykierros-oppaat, joita saatavilla myös hotellin vastaanotossa.

Erikoisbongauskohteena suosittelemme ihastelemaan Savonlinnan kaupunkipuistoissa paikallisen ITE-taiteilija Marko Ruuskasen uniikkeja, koristeellisia linnunpönttöjä ja julkisten rakennusten pienoismallipönttöjä!

Katso lisää vinkkejä Visit Savonlinna: Tekemistä ja nähtävyydet

Lähde seikkailemaan luontoon!

Upeat kansallispuistot Linnansaari ja Kolovesi, Punkaharjun luonnonsuojelualue ja Siikalahti, maamme paras lintujärvi ja Sisä-Suomen arvokkain lintukosteikko ovat kaikki helposti saavutettavissa.

Punkaharjulla Metsämuseo Luston näyttely tarjoaa mukavaa näkemistä ja tekemistä koko perheelle. Matkailukeskus Harjun Portti monipuolisine palveluineen ja aktivitteetteineen mahdollistaa upean luontopäivän Punkaharjulla Saimaan ja Puruveden kauniissa maastoissa.

 

Nyt voit va­ra­ta syys­lo­ma­si Savonlinnassa en­tis­tä ma­ta­lam­mal­la kyn­nyk­sel­lä, sillä me Seurahuoneella rää­tä­löim­me syys­lo­ma­vii­koil­le mukavan etu­hin­nan!

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

89€/1hh tai 2hh/vrk

Syys­lo­ma­tar­jous voi­mas­sa 15.10. - 31.10.2021

Lasten lisävuode 10 €/vrk, yli 15v. lisävuode 20€/vrk. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä
Huonehinta sisältää yöpymisen, herkullisen aamiaisen ja asukassaunan.  Tervetuloa nauttimaan! 
 
Huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin. Etuhinta on voimassa asiakasomistajien vapaa-ajan matkustukseen. Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla. Hinta ei sisällä S-card-etuja.
 
Etu voimassa 15.10.-31.10.2021 saatavuuden mukaan Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnassa. Varaukset tulee tehdä 5 päivää ennen saapumista.
 

Näin varaat: 

Tee varauksesi verkossa www.sokoshotels.fi. Valitse hotelliksi Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna. Varauskoodi tarjoukselle on BSYYSLOMA21 ja tarjoushinnat tulevat esille koodia käyttämällä, mikäli erikoishintaisia huoneita on vielä jäljellä. Valitse huone sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista puh: 010 764 2205 tai seurahuone.savonlinna@sok.fi
 
Lisätietoja myyntipalvelusta:
Osuuskauppa Suur-Savo myyntipalvelu puh. 010 764 2000 (ark. 8-16) tai sales.suur-savo@sok.fi

SYYSLOMALLE SAVONLINNAAN

  

S-Etukortilla: 89 EUR/1 hh tai 2 hh/vrk
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels

Lisää aiheesta