20.1.2017

ABC CarWash Hyllykallio on avattu

Voimassa: Toistaiseksi

Eepeen palvelutarjonta autoilijoille laajenee

  • ABC CarWash Hyllykallio on avattu

– ABC CarWash -pesukadun modernin tekniikan ansiosta ruuhkahuiput hoidetaan tehokkaasti, kapasiteetti on maksimissaan jopa 80 autoa tunnissa, sanoo pesukadun palvelupäällikkö Juho Tuomaala.

Pesukadun Pineline CleanBrush puhtaanapitoteknologia on kehitetty pohjoisen kylmiin talviin. Se sekä poistaa asfalttilian tehokkaasti, että pitää pesukoneen harjat jatkuvasti puhtaina. Pesuissa käytetään ainoastaan Pinelinen omia ympäristöystävällisiä ja Joutsenmerkittyjä pesuaineita, jotka ovat Avainlippu-tuotteita.

– Uutta on myös Shinex-ilmavahaus, jossa sataprosenttinen vaha ammutaan atomisointisumuttimella ohuena kalvona auton pintaan. Suojaus ja kiilto ovat aivan toista luokkaa kuin perinteisessä tavassa, jossa pieni vahamäärä sekoitetaan veteen ja levitetään auton päälle, kertoo toimialapäällikkö Heli Back.

ABC CarWash -pesu maksetaan kätevästi autossa istuen. Uutena palveluna autoilijoille on tarjolla myös kuukausikortteja, joilla autoa voi kuukauden aikana käyttää pesussa rajattomasti. Pesuista saa Bonusta S-Etukortilla.

ABC CarWash -pesukadun yhteyteen avataan helmikuussa Fixaushalli, jonka palvelutarjontaa parhaillaan käynnistetään yhteistyössä Ess Autotalon kanssa. Hallin palveluita tulevat olemaan muun muassa käsinpesu ja -vahaus, auton sisäpesut ja moottoritilan pesut sekä pienet huoltotoimet.

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
ABC CarWash
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun ABC CarWash toimipaikoista:
Ketju: ABC CarWash