23.9.2020

3+1 Päivää Sokos Hotelleissa

Voimassa: 23.9.2020 - 27.9.2020

Syksyn huikea hotellietu omistajille: Sokos Hotellit Suomessa ja Tallinnassa -40%! Varaa viimeistään su 27.9. ja majoitu 6.12. mennessä.

  • 3+1 päivää hotellitarjous sokos hotels asiakasomistaja

    3+1 Päivää Sokos Hotelleissa 23.-27.9.2020

Syyslomalle lokakuussa, staycationille marraskuussa ja itsenäisyyspäivänkin voisi viettää hotellissa. Varaa kaikki syksyn lomat kerralla ja hyödynnä 3+1 Päivien -40 % etu omistajille! Ilman ennakkomaksua, joustavalla peruutusmahdollisuudella.
 
Kaikki Sokos Hotellit Suomessa ja Tallinnassa:

-40 % Päivän hinnasta

Varausaika: ke 23.9.- su 27.9. (klo 24 asti)
Majoitusaika: 23.9.-6.12.2020
Varauskoodi: 3PLUS1
 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • buffetaamiainen
  • asiakassauna hotellikohtaisesti
Mistä hinnasta alennus lasketaan?
Alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta*. Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille, se koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. 
*Päivän hinta näkyy verkkopalvelussamme mustalla, siinä missä omistajan hinnat näkyvät vihreällä. Hinnan saat näkyviin tekemällä saatavuushaun ilman varauskoodia tai täppäystä S-Etukortti-ruudussa. Alennushinnan saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Usein esimerkiksi suosituimmat tapahtumat varataan loppuun jo hyvissä ajoin, eikä alennushintaa näille päiville välttämättä ole saatavissa. 
 
Miten tarkistan hinnan ja teen varauksen?
Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän). Varauskoodi: 3PLUS1. Jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "KAMPANJAHINTA S-ETUKORTILLA". Mikäli kampanjahinnalle ei ole saatavuutta, tarjoaa järjestelmä Päivän hintaa. Saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Huomaathan myös kokeilla sivuiltamme löytyvää Joustavat päivät -valintaa, joka näyttää koko viikon hinnat kerralla.
 
Saako hinnasta Bonusta?
Kampanjahinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä. 
 
Milloin varaus tulee maksaa?
Voit maksaa varauksen hotelliin saapuessasi joko maksukortilla tai käteisellä. Myös Sokos Hotels -lahjakortti ja S-ryhmän lahjakortti käyvät maksuvälineinä hotellissa maksettaessa.
 
Mitä tarkoittaa joustava peruutusmahdollisuus?
Tehdyn varauksen voi peruuttaa kuluitta yleisten varaus- ja peruutusehtojen» mukaisesti. Kampanjahinta ei edellytä maksua varausvaiheessa. Voit perua varauksesi varausvahvistuksessa olevan linkin kautta tai hakemalla varauksen sokoshotels.fi-sivuilla "Hae varaus" -kohdasta varausnumerolla ja sukunimellä.
 
Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla.

 

Lisää muita upeita etuja lomailijoille löydät osoitteesta sokos.fi!

Esim. keskiviikkona 23.9. SAMSONITE FLUX SPINNER
Lentolaukku 55 cm, musta ja vihreä 129 € (189 €) | Matkalaukku 75 cm, musta ja vihreä 149 € (219 €)
 
S-Etukortilla: -40%
Omistajille
Ketju: Sokos Hotels